donderdag 20 augustus 2020

Zwembad chemicalien

Nergens meer keuze, nergens goedkoper! In ons assortiment vindt u verschillende vormen van waterbehandeling. Chloortabletten, pH, Testsets, Anti-Alg etc. Alle chemicalien vind je op beslist.


Bestel simpel en snel jouw zwembaden.

Zwembad chemicaliën kunt u bij Zwembadstore. Sommige daarvan remmen de groei van algen of brengen de zuurgraad (pH) van het water naar een gezonder niveau. En met chloor ontsmet u het water. Wanneer je geen chloor gebruikt en niet kijkt naar de ph waarden heb je heel snel melkachtig of groen zwembad water. Meet eerst, met de digitale tester de ph waarde en gebruik waar nodig de zwembad chemicaliën ph-minus of ph-plus.


Bacteriën vermenigvuldigen zich in razend tempo en zorgen ervoor dat uw zwembad wordt aangetast. Grote voorraad van zwembad chemicalien tegen bulk prijzen -elders goedkoper ?

Opzoek naar chloortabletten of anti-alg voor uw zwembad ? Bekijk hier ons uitgebreide assortiment aan zwembad chemicalien. Dus laat u verassen en bekijk snel. Je wilt je zwembadwater natuurlijk schoonhouden.


Hier vind je alle zwembad chemicaliën die je daarbij helpen. Het onderhouden van je water is erg belangrijk om in fris en helder zwembad te kunnen blijven zwemmen. Van chloor en pH tot anti-alg en vlokmiddel, of van testsets tot complete wateronderhoud sets. Als uw het water niet behandeld zal het water vervuilen of groen worden en er ontstaan ziektekiemen in het water. Daarom is het nodig dat u regelmatig uw water behandeld.


INTEX zwembad voetenbad (x cm) Het gebruik van dit voetenbad bij uw zwembad zorgt ervoor dat er minder vuil in uw zwembad terecht komt. U hoeft uw zwembad minder vaak schoon te maken. Hierdoor gaat uw filter langer mee en heeft u minder chemicaliën nodig heeft.


Een aanrader voor iedereen die een zwembad in de tuin heeft. Droomt u van een kant-en-klaar zwembad ? Of wil u eerder geholpen worden als zelfbouwer? Bij ons bent u steeds aan het juiste adres!

De starterkit voor zwembaden en whirlpools bevat alle benodigde materialen voor het onderhoud van uw zwembad. Op de foto hiernaast ziet u de inhoud van deze starterkit: 1desinfectie. De onzichtbare zwembad afdekking Solar Fish Deze Solar Fish houd met een ontzichtbaar laagje op het water de warmte vast en voorkomt het verdampen van zwembad chemicalien. De Solar Fish is voor zwembaden tot mwaterinhoud geschikt.


Meet bijvoorbeeld de actuele pH- en chloorwaarde. Ook de alkaliteit van het water test je snel en vakkundig met een testset. Vaak krijgt ook het water een groene kleur of het vertroebeld. HTH 3grams zwembad chloor sticks kg De HTH Chloor sticks zijn cilindervormige tabletten van 3grams. Deze sticks hebben een gepatenteerd uniek plastic omhulsel.


Dit unieke gepatenteerde omhulsel heeft twee bedoelingen, enerzijds komt u niet in aanraking met het product, anderzijds voorkomt het dat de. Door chemicaliën aan het water toe te voegen houdt u de waterkwaliteit op peil, zodat u er langer plezier van beleefd! Hoeveel water bevat uw zwembad ? Om de onderhoudsmiddelen correct te kunnen doseren, moet u weten hoeveel m³ water uw zwembad omvat.


Ze leven in speeksel, zweet en andere lichaamsstoffen van de mens maar ze komen ook in uw zwembad terecht door dieren en zelfs regenwater. Daarmee voorkomt u tevens dat het water troebel wordt. Het beste kun je het zwembad in de winter gewoon gevuld laten met water. Het water zorgt voor tegendruk (tegen de wanden) en voor het nodige gewicht.


Bij een leeg zwembad kan de grond ervoor zorgen dat de wanden naar binnen worden gedrukt. Een vol zwembad geeft tegendruk waardoor dit niet kan gebeuren. Met meer dan jaar ervaring in deze bedrijfstak, mag dat gerust als betrouwbaar gezien worden.


Wij leveren vanuit eigen magazijnen, en uit voorraad en binnen uur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts