donderdag 10 september 2020

Zwembadfolie op maat

Zwembadfolie op maat

Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Zwembadfolie op maat

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Niet bij alle zwembaden is het nodig om met zwembadfolie te werken. Bijvoorbeeld bij staalwandbaden is het gewoonlijk dat er wordt gewerkt met een liner. Dit is simpel gezegd een grote op - maat -gemaakte zak die eenvoudig te monteren is. Het voordeel van folie ten opzichte van een liner is dat folie, mits goed aangebracht, geen plooien geeft.


Wij verzorgen dit tot in de puntjes met een perfecte afwerking. Tegenwoordig zijn alle liners ( zwembadfolie op maat gemaakt) of op een rol gemaakt van hoogwaardige kwaliteit PVC. Soms wordt ook EPDM of vijverfolie gebruikt, maar dit vinden wij geen goede keuze. Vaak kan deze folie niet tegen chloor of zout en dan heb je al snel een lelijke folie in je zwembad. Toen al was de vraag naar folies groot maar werd er vooral gewerkt met voorgevormde folies.


Zwembadfolie op maat

Een liner gemaakt door een computer heeft zo zijn beperkingen. Hoewel de meeste vormen gemaakt kunnen worden (zels inlooptrappen zijn mogelijk), is het vaak mooier om de liner ter plekke te laten lassen door een vakkundige installateur. Deze speciale folie is ook een stuk dikker en bewapend bovendien.


Vraag naar de website voor alle mogelijkheden! Zwembadfolie op locatie gelast. Ze zijn verkrijgbaar in enkele standaardmaten en kunnen steeds op maat worden gemaakt. U kan de prijs daarvan zelf berekenen. Breng onder de zwembadliner een feuter aan voor extra bescherming.


Ook isolatie is een aanrader. Alkorplan zwembadfolie wordt door ons gezien als de beste op de markt. Naast zijn duurzaamheid is er ook een ruime keus aan kleuren en patronen. Wat is zwembadfolie en wat kan je er mee?


Het is gemaakt van PVC en dit materiaal is uitstekend bestand tegen chloor, zout en andere chemische producten in je zwembad. Doorgaans kies je bij de aanschaf van het zwembad voor een liner op maat of het aanbrengen van gewapende folie. Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Neem contact met ons op en wij helpen u verder voor het vervangen van uw zwembadfolie.


Met passie en vakmanschap wordt het. Zwemland is een expert in het maken van foliebaden. We maken gebruik van diverse soorten hoogwaardige zwembadfolie (met een gemiddelde levensduur van jaar), met een keuze uit verschillende kleuren en samenstellingen van de folie. Neem dus contact op voor een offerte op maat ! Contact opnemen kan per mail (info ( op ) zwembadaccessoires. Technojet levert u zwembadfolie op maat gemaakt tegen een gunstige prijs.


Ons programma bestaat uit gewapende folie met diverse diktes en kleuren. Het is zeer belangrijk om je zwembad te beschermen omdat hij hierdoor langer mooi blijft. Een zwembad is een dure investering en het is belangrijk dat hier ook zorgvuldig mee wordt omgegaan.


Daarom is het mogelijk om zwembad folie te gebruiken voor boven op uw zwembad. Het afdekzeil wordt met de noppen naar onder op het water gelegd. Wanneer de zon schijnt geven de noppen de warmte door aan het water. Dankzij een goed afdekzeil zal u uw zwembad dus minder moeten verwarmen.


Afdekzeil zwembad op maat Onze noppenfolies kunnen volledig op maat van uw zwembad worden gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts