maandag 14 november 2016

Opbergkast voor in de tuin

Alle opbergkast tuin vind je op beslist. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bekijk nú deze aanbieding!


Opbergkast voor in de tuin

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Grootste assortiment topmerken. Voor 22:bestel morgen al in huis! Ook in de tuin is het ontzettend handig om wat extra bergruimte hebben. Op die manier berg je scheppen, potgrond en bijvoorbeeld plantenbakken heel eenvoudig op.


Qua buitenkasten zijn er ontzettend veel verschillende soorten, zoals houten buitenkasten, plastic buitenkasten, containeropbergers en haardhoutopslagen. Kies je voor een opbergbox waar niet alleen veel spullen in kunnen, maar die je ook nog eens als bankje kunt gebruiken? Of twijfel je over een tuinhuis, blokhut of tuinkast, omdat je niet alleen de fietsen erin kwijt wilt, maar ook de tuinmeubelen en andere tuinspullen.


Bij Praxis vind je alles, niet alleen bij ons in de winkel, maar ook online. Deze kast is spatwaterdicht en kan dus in de tuin. Kis Excellence XL laag is een extra brede kunststof opbergkast voor binnen. Berg je bbq-spullen, tuingereedschap, voetballen, emmertjes en schepjes en al die andere spullen die buiten liggen op.


Dan pas geniet je optimaal van de rust in je tuin. Een kast naast de barbecue is bijna al een buitenkeuken. Met een handige tuinkast bergt u uw gereedschap, tuinmeubelen en kussens droog en veilig op. In ons assortiment vindt u zowel houten als metalen tuinkasten in verschillende afmetingen en uitvoeringen.


Het kan bijvoorbeeld voor een muur of een hek geplaatst worden. De deur van het opberghok kan gemakkelijk gesloten worden via een schuifslot. Een opgeruimde tuin begint natuurlijk met een opgeruimde opbergkast.


Er zijn verschillende soorten tuinkasten. De ene tuinkast lijkt meer op een tuinhuis, de ander is meer een opslagbox. Een opbergkast kan van kunststof, of metaal zijn, maar de meesten zijn van hout. De praktische Keter opbergkist is de ideale bewaarplaats voor alle benodigdheden in huis en tuin. Met hun natuurlijk ruwe houtafwerking en streichbaren oppervlak kan deze individueel vormgeven.


Opbergkast voor in de tuin

Zo past u gegarandeerd in elke tuin en wordt tot een echte blikvanger. Zoek naar opberg kast op de nieuwe KensaQ. Kies uit 3producten vanaf € 195. Opbergkasten koop je eenvoudig online bij bol.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. We kunnen de opbergkast op maat leveren waardoor er bijvoorbeeld een tuinafscheiding gebouwd wordt.


De opbergkast is handig om je tuin. In sommigen gevallen betekent dit, dat we meerdere tuinkasten met elkaar verbinden. Alle tuinkasten zijn voorzien van schuifdeuren voor optimaal ruimtebehoud in de tuin.


Daarnaast is de vurenhouten kast in diverse standaardmaten te bestellen. Grote tuinkast gemaakt van stevig weerbestendig kunststof met twee hoge deuren en legboorden die naar eigen wens kunnen worden vastgezet in de kast. Geschikt voor binnen en voor buiten.


Ideale tuinkast voor het opbergen van klein en groot tuinmateriaal. De kast kan worden vergrendeld met een hangslot (niet meegeleverd). Hou je van het kweken van je eigen groenten en kruiden, dan weet je hoe handig kassen kunnen zijn voor de extra kwetsbare varianten. Zo zorg je ervoor dat ze in alle rust kunnen uitgroeien en je optimaal geniet van al het harde werk dat je erin gestopt hebt. De prachtige hardhouten tuinkast Santiago heeft een mooie warme uitstraling door de geoliede hardhouten uitvoering.


Het compacte formaat maakt de tuinkast geschikt voor elke tuin. Het dak van de tuinkast is voorzien van dakleer. Aan de binnenkant is de kast verder niet voorzien van planken en dergelijke. Het is wel mogelijk om deze zelf in te.


En laten wij nu precies de artikelen hebben die je daarbij kunnen helpen! Met een tuinkast zorg je voor een overzichtelijk geheel. Weg met die rommel van tuingereedschap, bloempotten en speelgoed. Bij Kwantum kun je kiezen uit een groot aanbod in opbergkasten en opbergkastjes in diverse groottes en soorten.


Kies voor een opbergkast in de vorm van een opbergrek als je graag overzicht bewaard en een opbergkast met deuren als je liever spullen uit het zicht wilt hebben. Voor levenslang plezier vind je daarom hardhouten tuinhuizen die makkelijk te onderhouden en beschermen zijn. In de GAMMA webshop ontdek je alles aan benodigdheden om morgen al aan de slag te gaan.


Opbergkast voor in de tuin

Zelfs met weinig of geen ervaring leer je bij GAMMA om zelf je tuinhuis te plaatsen. Tuinhuis online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts