dinsdag 8 september 2020

Zwembad in culemborg

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Zwembad de Waterlinie is burgerinitiatief.


Dit initiatief was cruciaal voor het behoud van een zwemvoorziening in Culemborg. Raadsvoorstel sluiting zwembad.

CULEMBORG - Er werd maandagmiddag nog lekker gezwommen in de Waterlinie in Culemborg. Het is een spannende week voor de zwemmers. Het Culemborgse college ziet nu toch mogelijkheden om het drie jaar geleden geopende zwembad de Waterlinie de komende tien jaar open te houden. Hun fonkelnieuwe zwembad De Waterlinie blijft open.


Culemborg stemt voor reddingsplan: gloednieuw zwembad blijft open. De gemeenteraad wierp gistergavond geheel volgens verwachting de benodigde reddingsboei. Daarnaast gaan zowel senioren als jeugdleden elk jaar op toernooi.


Als vereniging zijn we betrokken binnen zwembad de Waterlinie.

Zo zijn er een behoorlijk aantal leden vrijwilliger binnen het zwembad als o. Het aanleggen van een zwembad gaat geheel volgens uw wensen. Samen met u overleggen we het soort, zwembad model, de afmetingen, etc. Daarbij wordt ook besproken met welke technieken wij gaan werken, denk aan verwarmings-, zuiveringstechnieken e. Wij kunnen voor u het totale bouwplan van A tot Z regelen. Het voorstel wordt in de raad van juli besproken.


Een grote brand heeft woensdagavond een leegstaand zwembad verwoest in Culemborg. Er was sprake van een zeer grote uitslaande bran rond 22. Het nieuwe plan betekent dat er extra gemeentelijk geld bij moet, constateert het college van burgemeester en wethouders van de Lekstad. Alle tips staan op Culemborgklopt. Het bestond uit twee loodsen, waarin de badgasten zich konden omkleden en er was een kantoortje voor de badmeester.


Jarenlang heb ik genoten van de combi zwemmen. De meest volledige site met ruim 66. Een zwembad dat eigendom is van de stichting SZC en waar de gemeente jaarlijks een bedrag van € 270. Op net zo een wijze als voor andere sporten en cultuur subsidie wordt verstrekt.


Behalve deze subsidie relatie (met voorwaarden) heeft de gemeente dus geen directie invloed op het zwembad “De Waterlinie”. Deze website maakt gebruik van cookies.

De zwemlesmethode waarbij kinderen op een leuke en veilige manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact. Laco zwembad Geldermalsen is een multifunctionele sport- en vrijetijdsaccommodatie, bestaande uit afzonderlijk gelegen complexen. Het zwembad is gelegen in een woonwijk, de sporthal is gelegen aan de rand van het dorp. Dat heeft een woordvoerder maandag gezegd. Woensdagavond april presenteerde de zwemverenigingen hun plan voor een nieuw zwembad aan het publiek.


Het water is warmer dan een wedstrijdbad en ook de temperatuur buiten het zwembad is lekker aangenaam. Even uitrusten terwijl de kinderen lekker aan het zwemmen zijn en van de glijbaan gaan is hierdoor zeker een optie zonder het koud te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts