dinsdag 22 september 2020

Vuurdoorn haag kopen

Hagen, zo bij u thuisbezorgd. Topkwaliteit Haagplanten van onze eigen kwekerij in Udenhout. Binnen werkdagen geleverd. Haal vandaag nog die vuurdoorn tuinplanten in huis.


Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland.

Vuurdoorn kopen bij Haagplanten. Geen wonder dat de van oorsprong Nederlandse webshop Haagplanten. Onze klanten zijn gek op de vuurdoorn. Een klein haagje kan al veel verschil maken.


We helpen je graag op weg om een kleur te vinden die echt iets toevoegt aan je tuin. Daarom kun je vuurdoorn kopen via onze site, Haagplanten. Bij Garmundo kun je vuurdoorn soorten kopen met verschillende kleuren bessen: de rode vuurdoorn (Pyracantha Red Column), de gele vuurdoorn (Pyracantha Soleil d’Or), de goudoranje vuurdoorn (Pyracantha Golden Charmer) en de oranje vuurdoorn (Pyracantha Orange Glow). Het feit dat vuurdoorns goed bestand zijn tegen vrijwel alle omstandigheden maakt deze plant perfect voor gebruik als haagplant.


De grote, stevige doorns maakt een haag van vuurdoorns vrijwel ondoordringbaar.

De plant zit tussen een haag - en klimplant in, de twijgen zijn te stevig voor een echte klimplant en de plant heeft toch meer steun nodig dan alle andere haagplanten. Toch wordt deze tuinplant gerekend tot de klimplanten. De haag is ook te verkrijgen in hedera, haagbeuk of. Een mooie haag moet vaak geschoren worden, zeker wanneer het gaat over een formele haag. Wanneer het gaat over een informele haag is dat minder het geval.


Ze kunnen gezien worden als brede omheining. Informele hagen worden vaak gebruikt wanneer privacy belangrijk is en zijn ook vaak breder. De vuurdoorn word ook veel toegepast als haag of solitaire heester. Voordelig te koop bij Haagplanten.


Ze worden geleverd met bamboestok, dit biedt voldoende stevigheid. Dit is een stuk goedkoper dan een kant en klaar haag. Snoei de kant en klaar haag maal per jaar goed kort, dan woekert de kant en klaar haag totaal niet en geniet je het hele jaar door van een schitterende haag ! Mocht u er toch voor kiezen de vuurdoorn te gebruiken als klimmer houd er dan rekening mee dat de vuurdoorn groeit als een gewone heester. Snoeien doe je eind juni en eind september.


De hagen zijn als ze geleverd worden tot volledige hoogte begroeid. Wel is het belangrijk dat de bodem waarop de haag geplant wordt voldoende waterdoorlatend is. Op een te natte bodem gaat de wortels namelijk rotten.


Door de aanbevolen plantafstand aan te houden realiseert u een mooie volle haag. De bladeren zijn groen en glanzend.

Dit blijven ze het hele jaar. Een vuurdoorn is vooral geliefd als hij vanaf de nazomer zijn prachtig felrode bessen laat zien. De kant en klaarhagen worden geleverd met een afbreekbare bak.


Het zijn wintergroene struiken met scherpe doornen waardoor ze geschikt zijn als ondoordringbare hagen. Een prachtige zee van rode en oranje besjes! Koop uw vuurdoorn Pyracantha coccinea Red Column online bij Tuinplant. Deze is geschikt voor een bodembedekkers aan een haagplant.


Deze haag heeft rode bessen en grote stekels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts