dinsdag 17 november 2020

Ultrasone muizenverjager blokker

Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Diervriendelijke Muizenvallen! Vogelnetten, Verjagers en Pinnen! Muizenverjagers voor 22u bestel morgen in huis.


De Bird Blocker Flag is een mooie decoratie voor elke vijver en tuin. Dan hebben wij speciaal voor u de oplossing! Het is de meest simpele manier van muizen verjagen.


Simpel in het stopcontact steken en klaar! Op deze manier kunt u bepalen welke muizenverjager uw ruimte of huis nodig heeft. Naast de elektromagnetische muizenverjagers waar enkel een elektromagnetische werking van toepassing is, zijn er ook muizenverjagers beschikbaar met meerdere technologieën. Een van die technologieën is de ultrasone technologie. Dit is een modern, ultrasoon apparaat dat werkt wanneer het wordt ingestoken in een stopcontact.


De rode lampjes lichten op en produceert iedere tot seconden ultrasone geluiden, waardoor muizen en inse. Dankzij het ultrasone geluid zijn binnen de kortste keren alle muizen weg! Nu kun je de muizen verjagen met ultrasone geluiden. Deze geluiden zijn onhoorbaar voor mensen.


Ultrasone muizenverjager Wij hebben veel last van muizen in huis. Wij vroegen ons af of deze apparaten goed werken? Zag een advertentie waarbij je het ook rustig kunt gaan gebruiken in een baby kamer.


Het bestrijden van die beesten is vaak lastig. Dit is echter verleden tijd met deze elektronische muizenverjager. De muizenverdrijver werkt met behulp van ultrasoon geluid. Dit geluid ligt buiten het gehoorbereik van de mens.


Je hoort helemaal niets hoor, dat is het probleem niet. Dus ik heb het gevoel dat ze er gewoon voor jan met de korte achternaam hangen. Blokker heeft een grote collectie ongediertebestrijding! Op werkdagen voor 21:uur bestel morgen in huis, of afhalen in meer dan 6winkels.


Sinds kort woon en werk ik in Amsterdam. Bekijk ons ruime assortiment! Ruim aanbod Insectenlampen. Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. De ultrasone verjager werkt met geluidsgolven die niet hoorbaar zijn voor mensen, maar wel voor dieren.


Deze ultrasone ongediertebestrijder verjaagt katten, mollen, muizen, vleermuizen, insecten en andere dieren. Met de Nature ultrasone insecten- en muizenverjager verjaag je op een effectieve en diervriendelijke manier ongewenste dieren uit huis of tuin. Het ultrasone signaal heeft een bereik van 3vierkante meter (3graden).


Plaats de verjager bij voorkeur in een hoek voor een zo breed mogelijk bereik van het ultrasone geluid. Wat doet een elektronische muizenverjager ? Een elektronische muizenverjager maakt simpel gezegd een verandering in het reeds bestaande elektromagnetische veld dat bij u thuis of in het bedrijf aanwezig is. Pulsmodulatie is hierbij erg belangrijk. De KU Leuven heeft ultrasone apparaten getest op mensen.


Ik ken ook mensen die vleermuizen kunnen horen. Ieder mens is uniek en het gehoor kan daarin verschillen. De insecten- en muizenverjager is 7cm hoog en heeft een diameter van 12cm waardoor het ultrasone apparaat op bijna iedere plek in huis of tuin kan worden neergezet. Deze zijn onhoorbaar voor de mens, maar de muis vindt deze zeer irritant en zal dus snel de benen nemen.


Ook verkopen wij verjagers die met elektromagnetische pulsen door muren heen kunnen verjagen waar ultrasone verjagers dat niet kunnen. Het is geschikt om brom-, steekvliegen, muggen, wespen en muizen weg te jagen. U sluit het ultrasonische apparaat aan op een stopcontact.


Iedere tot seconden gaat er een rood lampje branden en produceert het apparaat ultrasone geluiden van tot kHz, die muizen en insecten verjagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts