donderdag 5 oktober 2017

Waterstofzuiger zwembad

Het grootste assortiment zwembadrobots voor elke bodem vind je bij Fonteyn. Krachtige waterstofzuigers. Bekijk ons uitgebreide assortiment online. Neem contact op voor deskundig advies.


Voor 16:bestel is morgen in huis. Specialistisch advies nodig? Kies de stofzuiger die bij jouw zwembad past. Nú een kopen is morgen een schoon zwembad.


Waterstofzuiger voor het schoonmaken van spa of hot tub. Op het moment is dit de kleinste stofzuiger voor zwembaden die we verkopen. Na het loslaten van de robot in het zwembad , zal het meteen de vloer, wanden en waterlijn gaan reinigen. De robot maakt gebruik van een multi-filtersysteem en kan daardoor vuil tot op het kleinste niveau opruimen.


Hierdoor kan je snel over de bodem van het zwembad bewegen en hoef je niet zelf in het zwembad te gaan. Doordat de bodemzuiger verzwaard is, biedt de bodemzuiger de luxe je een nog beter resultaat! Deze bodemzuiger is een gemakkelijke, efficiënte manier op je zwembad te reinigen aan een aantrekkelijke prijs. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Wanneer je een zwembad in de tuin of op het terras zet en het er de hele zomer laat staan, is de kans groot dat er na verloop van tijd vuil terecht komt op de bodem. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Dit kan zand of aarde zijn dat aan de voeten is blijven kleven, insecten, blaadjes of ander klein afval die je liever niet in het zwembad ziet.


Een zwembad stofzuiger zuigt moeiteloos algen, zan bladeren en ander vuil uit het zwemwater. Op deze wijze is het schoonhouden van het zwembad veel eenvoudiger en minder tijdrovend. Een robot zwembad zuiger reinigt het zwembad volledig automatisch en zelfstandig. De bodemzuiger werkt op de druk van de zwembadpomp.


Door de kracht van de pomp, zuigt de stofzuiger al het vuil van de bodem van uw zwembad. Hoe sluit u de stofzuiger aan van een zwembad en waar moet u op letten? De aansluiting is uiterst eenvoudig. Dankzij de telescopische steel stofzuigt u eenvoudig heel het zwembad en geraakt u tot op de diepste punten. Bestway stofzuiger in set met twee stofzuiger monden (waarvan met borstel), een meter lange mm slang en een steel van 2cm.


Waterstofzuiger zwembad

Via de pomp van het zwembad wordt stofzuiger aangezogen. Ook besparen op Energieverbruik? Water stofzuigers voor de beste prijs. Maak de juiste keuze makkelijk via Vergelijk.


Hierdoor zijn er heel veel verschillende mogelijkheden en zwembad stofzuigers. Omdat ieder type zwembad een andere zwembad stofzuiger nodig heeft, is het belangrijk om het type zwembadrobot aan te schaffen dat past bij jouw zwembad. Zwembaden zijn er in vele maten en materialen. Fonteyn staat bekend om haar grote aanbod zwembad robots. Snelle Levering, Top Kwaliteit en Scherpe Prijzen!


Met een waterstofzuigers kun je ook vloeistoffen opzuigen, dit is heel handig als je koffie of thee gemorst hebt of wanneer je een lek hebt in de douche en er ligt water in de badkamer. Andere waterstofzuigers zijn speciaal ontwikkeld om een zwembad mee te poetsen en kun je niet gebruiken om droog te zuigen. Deze multifunctionele waterstofzuiger maakt korte metten met grof vuil in je zwembad of vijver. De water stofzuiger heeft een zuigslang van maar liefst meter lang en kan daarmee zelfs in diepe zwembaden gebruikt worden.


Hongkong en Taiwan, China, die respectievelijk , en voorzien van waterstofzuiger zwembad. Geniet van een schoon zwembad dankzij dit schepnet! Met dit schepnet haalt u eenvoudig bladeren, insecten en ander vuil uit het water van uw zwembad.


Het schepnet heeft een fijnmazig net, zodat er geen vuil doorheen stroomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts