woensdag 18 november 2020

Zwarte loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Shop nu eenvoudig en snel op beslist. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen.


De dagaanbieding site van Nederland!

Wij bieden zwarte loungesets aan, eventueel met een hoekbank of hoge tafel om makkelijker een hapje te nuttigen. Bestel nu je zwarte loungeset online! Het onderhouden van uw zwarte wicker loungeset is erg gemakkelijk. U reinigt uw zwarte wicker loungeset met veel water, een beetje groene zeep en een goede borstel. Dit verlengt de levensduur van uw loungeset.


Voor meer onderhouds- en opbergtips over uw zwarte wicker loungeset kijkt u op onze onderhoudsblog over wicker loungesets. Heerlijk ontspannen en alle haast van de dag doen vergeten doe je uiteraard in jouw eigen loungeset ! Tafel, bank en stoelen hebben een alumium frame en zijn bekleed met poly rattan.

Nodig al je vrienden bij jou uit want met een loungeset kun je uren in de tuin blijven zitten. Kleed je tuin leuk aan met lantaarns en tuinverlichting voor een gezellige sfeer of zet een vuurkorf tussen je loungebanken zodat je ook op koelen avonden lekker lang buiten kan zitten. Daarnaast is het materiaal ook erg onderhoudsvriendelijk en weerbestendig. Hierdoor kun je de loungeset altijd buiten laten staan en heb je er jarenlang plezier van! Onze wicker loungesets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder grijs, zwart en bruin.


Met een wicker loungeset lounge je in stijl! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Kies uit 5producten vanaf € 260. Bekijk alles met loungeset zwart ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Heb je een strakke tuin, dan zal een zwart of wit loungeset mooi staan, in een groene tuin kan je ook kiezen voor natuurlijke tinten zoals een lichtgrijs of zandkleurig frame. Ook mogelijk: een lounge dining sets in aluminium.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Onderhoud van een loungeset.

Afhankelijk van het materiaal van een loungeset zijn verschillende manieren mogelijk om je set schoon te houden of schoon te maken: Wicker is eenvoudig schoon te maken met warm water, zeep en een borstel. Je wilt natuurlijk zo voordelig mogelijk een loungeset kopen. Praxis heeft namelijk bijna wekelijks (!) een aanbieding op loungesets of speciale acties. Elke loungeset aanbieding is aangegeven met een kortinglogo.


Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de loungeset aanbieding van deze. Lekker ontspannen op zonnige dag doe je buiten, zittend op een heerlijk comfortabele loungeset. Een drankje, een goed boek erbij, en jij kom helemaal tot rust in je loungeset.


Ook fijn: in de lente ben jij al poepie-bruin! Loungeset voor in de tuin kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts