donderdag 25 maart 2021

Zwemles assen

Vind en boek nu uw droomaccomodatie bij TUIvillas! Verken Assens vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Zwemles assen

Boek uw Hotel in Assens online. Zwemschool de Dolfijn is een particuliere zwemschool waar zwemlessen gegeven worden aan jong en oud. Ook geven wij zwemlessen voor volwassenen of kunnen wij uw gezin zwemles op maat aanbieden. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor één op één zwemles wanneer dat is gewenst. De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat u kunt bepalen welke aanbieder het beste bij uw kind past.


Tijdens de zwemles wordt u als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind. Dit jaar vieren wij ons 25-jarig bestaan. Wij organiseren zwemactiviteiten voor alle leeftijden. Kinderen kunnen beginnen met de zwemles op 4-jarige leeftijd. Ieder kind leert in zijn eigen tempo en het kind staat centraal.


Wanneer u er voor kiest de contributie anders dan via de machtiging (bv door zelf te betalen) over te maken, wordt het bedrag met euro adminstratiekosten verhoogd (3euro per maand). Onder het motto “Leren zwemmen doe je samen“, wordt binnen de zwemvereniging De Watervrienden Assen zwemles aan kinderen gegeven. Het geven van zwemles aan kinderen is leuk, maar ook heel complex. De aandacht van de vereniging ligt vooral bij het kind en de zwemles. Deze locatie in Assen zuid is zeer goed te bereiken vanuit o. Kloosterveen, Lariks, Noorderpark en Pittelo.


Ook voor inwoners van Bovensmilde, Smilde en Norg is dit zwembad gemakkelijk te bereiken. In het onderstaande rooster kunt u zien wanneer er zwemles gegeven wordt. Diploma’s voor één vast tarief! Met dit all-in lespakket Zwem-ABC koopt u een zwemlespakket waarmee uw kind gegarandeerd het complete Zwem-ABC haalt, ongeacht.


Zwemles assen

De totale duur hangt af van hoe de zwemles wordt aangeboden en van de ontwikkeling van het kind. Gemiddeld hebben zwemleerlingen klokuren nodig om het diploma A te behalen. Voor diploma B staan gemiddeld klokuren, en voor C nog klokuren. B en C samen kosten dus nog minder tijd dan het A-diploma alléén. Zwemles bij Rob Sports is altijd in een ontspannen sfeer, want plezier in het zwemmen staat voorop!


Ouders kunnen de vorderingen van hun kind op de voet volgen vanuit het comfortabele zitje vlakbij het water. Assen oost, Vanboeijen Sinds het bestaan van zwemschool de Dolfijn worden er zwemlessen gegeven op de locatie Vanboeijen te Assen. Dit zwembad is gevestigd op het terrein van Vanboeijen (Park Diepstroeten) en ligt in de wijk Assen -oost. De periode naar het A diploma toe bestaat uit vier trajecten, namelijk de waterratjes, dolfijnen, orka’s en de A-groep. Welkom op de website van Aqua ’6 dè zwem- en waterpolovereniging uit Assen ! Aqua ’is een zwem- en waterpolovereniging uit Assen met goed gekwalificeerde trainers, goede trainingsfaciliteiten en bovenal heeft de vereniging een prettige sfeer.


Als uw kind zwemles heeft kunt u de voortgang volgen via zwemscore. Voor informatie zie onderstaande link. Zwemlessen voor volwassenen en zwemles voor kinderen met een verstandelijke beperking Ook voor volwassenen (zwembad De Peppel) en kinderen met een verstandelijke beperking (zwembad De Smelte) zijn er speciale lessen.


Weet dan: Kindpakket Assen helpt! Wij vinden het belangrijk dat allé kinderen zonder zorgen naar school kunnen gaan. Dat ze van hun vrije tijd genieten en dat ze spullen kunnen kopen die ze nodig hebben.


Ook de kinderen die opgroeien in een gezin waar niet zoveel geld is. Het Kindpakket Assen is er speciaal voor deze gezinnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts