donderdag 4 maart 2021

Zwemles rotterdam noord

Veel Keuze Hotels in Rotterdam. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Welkom op de wet-site van het Van Maanenba het gezelligste zwembad in Rotterdam.


Het Van Maanenba ook wel bekend als Sportfondsen Rotterdam Noord , is misschien wel het bekendse zwembad in Rotterdam. Het binnenbad is vooral geschikt voor banenzwemmen.

Zwemles voor kinderen vanaf jaar. Ons binnenbad is vooral geschikt voor banenzwemmen. Zwemschool Amsterdam verzorgt zwemlessen voor alle kinderen. Je kunt tijdens het zwemmen wel (gratis) gebruik maken van het stoombad en de snelbruiner.


Verwacht hier geen ‘toeters en bellen’ zoals glijbanen. In de Rotterdamse zwembaden zijn er verschillende soorten zwemlesmogelijkheden, zoals: reguliere zwemlessen, privé zwemlessen, zwemlessen met extra aandacht en ook versnelde cursussen. Zo is er altijd een geschikte les die bij jouw kind past. Geef kinderen tijdig op voor zwemles (rond vier jaar), want er kunnen.


Blijf op de hoogte van alles wat er zich in onze accommodatie afspeelt.

Download de gratis ZwemApp via onderstaande iconen! Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Rotterdam ? ZPC Rotterdam een van de oudste en grootste zwemverenigingen in Nederland. ZPC Rotterdam is een bloeiende vereniging.


U koopt een diplomapakket inclusief diploma garantie. Ook wordt er zwemles voor zwemdiploma A in privé zwemles en speciale zwemles gegeven. Onze missie is om het zwemmen in Rotterdam -Zuid op de kaart te zetten en het sportaanbod in Rotterdam -Zuid te vergroten. Dit willen wij doen door het geven van kwalitatief goede zwemlessen en -trainingen, het opstarten van samenwerkingsverbanden met andere verenigingen en het uitbreiden van onze eigen activiteiten.


Ruime Keuze Hotels in Rotterdam Bespaar tot. Het Sportfondsenbad Noord aan de Van Maanenstraat in de wijk Bergpolder is een zwembad gebouwd in de stijl van het Nieuwe Bouwen, functioneel, strak, licht en luchtig. Een van de bijzonderheden was het openschuivende dak, dat tegenwoordig echter niet meer functioneert. Tijdens de zwemles zijn onze zwemonderwijzers in het water en krijgt u de persoonlijke en individuele begeleiding, die u nodig heeft.


Je kunt er tijdens het zwemmen wel gebruik maken van het (gratis) stoombad en de snelbruiner. Dat is ook niet zo gek met al dat water om ons heen. Dat begint met het Zwem ABC, de drie nationale zwemdiploma’s A, B en C. Met het complete Zwem ABC op zak ben je waterveilig.


Vind jouw zwembad in Rotterdam via ons overzicht van alle zwembaden. Zoek op postcode en wijk en ga zwemmen in Rotterdam. De Wilgenring is dé sportlocatie voor alle sporters in Schiebroek en Hillegersberg- Noord.

Een gezonde leefstijl staat bij ons voorop! Zwembad Overschie is het best te omschrijven als ’klein maar fijn’. Geen poespas maar een bad waar je naar hartenlust kunt zwemmen. Net ten oosten van het centrum van Rotterdam ligt het Oostelijk Zwembad.


Het heeft een authentieke en monumentale sfeer, maar wel met de luxe en technieken van een modern zwembad. Zwemmen in het Oostelijk Zwembad is door haar monumentale karakter een echte belevenis. Op deze site vind je informatie over de exploitatie van onze accommodaties en onze organisatie.


De accommodaties die bij ons horen zijn het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts