donderdag 2 augustus 2018

Moderne tuinhuisjes

Grootste aanbod voor iedere wens, budget en tuin! Bezoek het tuinhuizendorp. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Altijd een Showroom in de Buurt. De grootste collectie tuinhuisjes hier!


Nieuw in ons programma zijn de moderne design- tuinhuisjes in kubus-stijl met plat dak.

Tuinhuisjes tegen de laagste prijzen. Strakke lijnen, aluminium hoeken en geen dakoversteek zorgen voor een eigentijdse sfeer. De onopvallende deuren en ramen van de kubus-modellen passen er helemaal bij! Bovendien zorgt eikenhout voor een betrouwbare basis voor een modern tuinhuis.


Het is namelijk ijzersterk en zeer duurzaam, want het gaat zowel binnen- als buitenshuis jarenlang mee. Eikenhout leeft, brengt sfeer en zorgt voor een gezond leefklimaat. Van de Munckhof heeft jarenlange ervaring in moderne tuinhuisjes.


Ruim assortiment moderne tuinhuizen.

Waar u uw moderne tuinhuis ook voor wil gebruiken bij ons vindt u wat u zoekt. Wij beschikken over een ruim assortiment moderne tuinhuizen, maar wij leveren ook maatwerk. Door onze verschillende bouwsystemen en onbegrensde maatwerkmogelijkheden bent u bij ons aan het juiste adres.


Van een klein tuinhuisje tot een nieuwe eigentijdse buitenliving, het is aan u. STRAKKE MODERNE TUINHUIZEN Als hedendaagse tuinliefhebber houdt u vast van de strakke belijningen van een modern tuinhuis in hout. Woodstar stelt u Cubic en Cornic voor als toonbeelden van functioneel schoon in uw tuin. Linear valt op door zijn avantgardische look en Stricta is onze nieuwe aanwinst. Maak uw keuze uit onze houten moderne tuinhuizen! Een veelzijdig programma luxe tuinhuisjes , moderne tuinhuisjes , terrasoverkappingen.


Betonhout combinaties, Betoncasso bestaande uit staanders, onderplaat en verder de vakken in hoogte ingevuld met onder hoge druk voorbehandelde mm dikke rabatdelen. Kies voor de moderne en designvolle blokhutten van Azalp. Met jarenlange ervaring hebben wij altijd wel een passende blokhut die helemaal voldoet aan uw wensen.


De moderne tuinhuisjes met plat dak uit de Basic en ECO serie zijn met name geschikt voor wie op zoek is naar een modern tuinhuis met plat dak tegen een scherpe prijs met een snelle levertijd. De wanden worden gemaakt in het blokhutsyteem met doorlopende hoeken of een slim stapelsysteem met gladde hoeken d. Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen!


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Moderne tuinhuisjes zijn uitgerust met strakke lijnen, vaak is het dak plat. Moderne blokhutten en tuinhuisjes , met en zonder zijluifel! Door het snel groeiende aanbod in moderne tuinhuisjes , heeft de tuinhuisjessite voor u een selectie gemaakt van de moderne tuinhuisjes met een goede kwaliteit en een mooie prijs.


Een tuinhuis met een plat dak oogt strak en modern en kan ook perfect als aanbouw bij de woning voorzien worden. Hebt u een moderne hedendaagse tuin en bent u op zoek naar een strakke design schuur volgens de laatste trend? Is er al een architect betrokken die uw moderne bijgebouw heeft vormgegeven? Het maakt niet uit in welk stadium u bent. Wij helpen u graag met idee, ontwerp, bouw en afwerking, of verzorgen alleen de bouw en installatie conform uw bestaande design.


Waarbij we in overleg bepalen op welke manier we uw moderne bijgebouw afwerken. Houten tuinhuisjes met plat dak. Een houten tuinhuisje met plat dak heeft een moderne uitstraling, zodat het tuinhuis mooi opgaat in de moderne tuinen van tegenwoordig. De combinatie van strakke lijnen en het platte dak zorgen voor deze uitstraling. Daar komt bij dat het platte dak erg praktisch is, vanwege de beschutting tegen de.


We hebben een ruim aanbod tuinhuisjes , paneelhuisjes, blokhutten, modern , klassiek en heritage Via de handige filterfuncties in onze webshop kan je makkelijk een tuinhuis of blokhut zoeken op bijvoorbeeld houtdikte, stijl, grootte en prijs. Voor tuinhuis-advies kan je steeds terecht bij onze klantendienst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts