vrijdag 5 maart 2021

Zwemmen de koppel

Lees alles over zwemmen in Arnhem. Informatie over openingstijden, tarieven en agenda van zwembaden De Grote Koppel en Valkenhuizen vind je hier. Wat is er nou leuker dan een kinderfeestje in het zwembad?


We leren je veilig en met veel plezier zwemmen. Zorg je ervoor dat de kleding past en prettig zit tijdens.

Als ouder ben je er dan niet meer bij in het water. Wanneer zijn de zwembaden De Grote Koppel en Valkenhuizen in Arnhem open? Hier staan openingstijden van zwemactiviteiten en zwemlessen bij beide zwembaden. Om een leven lang veilig te kunnen zwemmen , neem je zwemlessen in De Grote Koppel of Valkenhuizen in Arnhem. De lessen zijn beschikbaar voor iedereen: van peuters tot volwassen, maar bijvoorbeeld ook voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben.


En natuurlijk kun je hier terecht voor het behalen van je zwemdiploma! Van juli tot en met augustus vieren we de zomer in zwembad De Grote Koppel. Dat betekent allerlei vakantie-activiteiten en aangepaste openingstijden.

Bekijk openingstijden kerstvakantie De Grote Koppel. Zo kun je na het zwemmen nog even lekker wat drinken terwijl de kleintjes zich prima vermaken! Verder heeft De Grote Koppel een golfslagba een glijbaan, whirlpool een apart peuterbad en onderwater-massage banken Bij mooi weer zijn de ligweide en het terras buiten geopend! Wil je weten wat er vandaag te doen is? Wij hebben hier een reportage.


De 12x kaart, 25x kaart, 50x kaart en het combijaarabonnement zijn één jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Zwembad De Grote Koppel Olympus. Gelrepas houders betalen € 1voor een 12x kaart met couponnummer en 35.


Hier vind je alle informatie over sport in Arnhem. Informatie van en over Arnhemse sportclubs, sportactiviteiten en sportruimten. In zwembad De Grote Koppel dobber je in het warme water. Het zwembad heeft een glijbaan van meter en wildwaterkreek waar je heerlijk even kunt bijkomen van een drukke week. Buiten bevindt zich een ligweide, een terras en een volleybalnet.


Bij De Grote Koppel vier je een origineel kinderfeestje. Bekijk alle sportactiviteiten in en rondom Arnhem en kies een favoriet. Van de Airborne Wandeltocht tot de Posbankloop.


Zomervakantie: juli en augustus.

Sportbedrijf Arnhem exploiteert zwembaden De Grote Koppel en Valkenhuizen in opdracht van de gemeente Arnhem. Voor revalidatie zwemmen , Hart in beweging of zwemles voor allochtone dames kan een kopie van de pas (pasfoto verplicht) ingeleverd worden. Nu kunnen leden met een verstandelijke beperking in het water, met of zonder diploma, om te genieten van het warme water.


Voor die sporters die, op recreatieve basis, een paar banen willen zwemmen is er ook ruimte. Bij Esca- Zwemmen staat goed in veilig leren zwemmen op nummer 1. Helaas is het te vaak dat kinderen ergens een A, B of C diploma hebben gehaald maar toch niet veilig kunnen zwemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts