vrijdag 17 november 2017

Hydrofoberen prijs

Voorkom vochtproblemen door tijdig je betonondergronden te impregneren. Twijfel je welk impregneermiddel geschikt is voor jou klus? Het hydrofoberen van uw gevel kan worden gedaan voor een prijs tussen de €en de €1- per m². Stel, u heeft onlangs een rijtjeshuis gekocht en u wilt graag gelijk de juiste voorbereidingen treffen.


Dan kunt u uw gevel, van bijvoorbeeld 60m², laten hydrofoberen.

De muren hydrofoberen is het waterafstotend maken van de gevels. Door te hydrofoberen rollen de waterdruppels zo van de muren en zal viezigheid zoals alg en bv graffiti hier nauwelijks op hechten. Gevel impregneren prijs per m 2. De gevel impregneren kosten liggen ongeveer tussen de euro en euro per m 2. Deze prijs is dan inclusief het impregneer middel. Ook zit er nog een verschil in de prijs van het impregneermiddel.


Dat zijn zaken die u tegen elke prijs moet voorkomen.

Hoe is het prijskaartje van hydrofoberen opgebouwd. Hoeveel u uiteindelijk betaalt voor hydrofoberen wordt bepaald door keuzes die u maakt wanneer u de klus gaat of laat uitvoeren. Welke keuzes beïnvloeden de prijs.


Het heeft alleen zin om een dak of gevel te hydrofoberen als het daarvoor gereinigd is. Want een beschermlaag ga je natuurlijk niet aanbrengen op een vuile ondergrond. Het reinigen van een gevel of dak is echter een aparte behandeling waar je ook los voor moet betalen. Met hydrofoberen worden d. Overweegt u om binnenkort de buitenmuur te behandelen met een impregneermiddel tegen vochtbestrijding?


Dan bent u waarschijnlijk benieuwd naar de kosten van het gehele project. De meeste vakmannen rekenen een prijs per m². De richtprijs kan ten alle tijden hoger of lager uitvallen bij het komen opnemen van de klus. Voor een exacte prijs is het handig op een gevelspecialist in handen te nemen die u exact kan vertellen wat een gevel laten impregneren kost.


Hydrofuge gevel: werkwijze en prijs. Hydrofoberen is het aanbrengen van een laag op gevels, muren, vloeren of wegdekken die water afstoot en zodoende vocht en vervuiling tegenhoud. Bij het hydrofoberen van de gevel wordt een product aangebracht dat de muur beschermt tegen de weersinvloeden.


De gevel wordt hierdoor zelfs waterafstotend zodat de kans op vochtproblemen verkleind wordt.

Hier kom je meer te weten over de voor- en nadelen en prijzen van hydrofuge van de gevel. Volgens de capillairwetten verstaat men onder een hydrofobering van minerale materialen, de verandering van de bevochtingshoek van het water t. De bevochtigingshoek verandert zodanig, dat deze groter wordt. De prijs voor het impregneren van de gevel hangt uiteraard af van verschillende factoren: onder meer de oppervlakte en de bereikbaarheid van de buitenmuur en het gekozen impregneermiddel spelen een rol bij het berekenen van de kosten.


Keuze 1: Is reinigen nodig? Voordat je gevel geïmpregneerd kan worden, kijk je altijd eerst of het reinigen van je gevel nodig is. Wanneer er namelijk mos, graffiti of ander vuil je gevel bedekt kan het impregneermiddel niet in de poriën van de stenen trekken. In de gevelreiniging branche worden deze kosten vaak verwerkt in de prijs per m².


Sommige bedrijven rekenen de arbeidskosten echter los van de prijs per m². Ook eventuele herstellingswerken kunnen de prijs doen oplopen. Arbeidskosten krijg je er dus vaak bij als u een klus uitbesteed. Een offerte op maat kan je hier aanvragen.


Hoeveel de kosten hiervan bedragen, is afhankelijk van de aard van de beschadiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts