donderdag 5 april 2018

Hedera in pot

Ruim keuze, goedkoopste bezorging. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Hagen, zo bij u thuisbezorgd. Topkwaliteit Haagplanten van onze eigen kwekerij in Udenhout. Binnen werkdagen geleverd.

Specialistisch advies nodig? Pot los halen van de plant. U legt de hedera met pot enigzins dwars op de grond of houd de pot schuin. U drukt op de zijkanten van de kunststof pot en zo ontstaat er ruimte om de hedera voorzichtig uit de pot te halen. Soms gaat dit heel gemakkelijk en soms kost dit meer moeite.


Goedemorgen, Ik zou graag een hedera willen planten in een pot om rond balken boven terras te laten groeien heb ik dan voldoende aan plantje van deze. En hoe hoog en breed moet de pot nog zijn.

Wil er ook nog passieflora bij planten en mee laten groeien. Het is een snelgroeiende klimplant die in de winter ook groen blijft en daarom zeer geschikt als haag. Door deze aan gaas te laten groeien heeft u snel een dichte, smalle haag. IKEA - HEDERA HELIX, Potplant, Klimop, Afkomstig uit Europa. Ongesnoeid kan hij een hoogte van m. Een topkwaliteit hedera kopen was nog nooit zo gemakkelijk.


Wij bieden altijd de laagste prijs voor de allerbeste kwaliteit. Keer op keer bewijzen we dat een goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Bij het kopen van een hedera en andere planten is kwaliteit belangrijk.


Groot aanbod tuinartikelen online! Doe dit het liefst in het voorjaar, dan zit de plant namelijk in zijn groeifase. Hedera hibernica – Ierse Klimop. In die tijd was het nog uniek dat op een dergelijke oppervlakte slechts product werd geteeld.


Heb je veel jonge hedera planten nodig, ga dan zelf hedera stekken. Vanaf de vroege zomer tot aan begin sept. Let er wel op dat je alleen uitlopers van een niet-bloeiende klimop.

Diverse maten en soorten klimop leverbaar en een snelle bezorging is mogelijk. Gebruik dan een pot die groot genoeg is. De pot mag zeker 2x de potmaat van de plant zijn.


Een te kleine pot betekent dat jouw hedera het nooit goed zal doen. De wortels hebben dan te weinig ruimte om voldoende voeding op te nemen. Je weet nu hoe je hedera het beste plant in jouw tuin of balkon.


Je kunt een klimop planten tegen een muur of schutting, ze zullen dan hierlangs omhoog groeien. Als ze geen steun vinden, vallen de lange slierten om en kruipen de klimopplanten over de grond. Hierdoor klimt de hedera haag gemakkelijk omhoog.


Na volgroeid te zijn is nauwelijks nog door de schutting heen te kijken. Bij een gaaswerk is dat anders, omdat het gaaswerk dunne draden heeft is het advies de ranken door het gaas te vlechten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts