woensdag 17 juni 2020

Vuurschaal staal

Koop nu je nieuwe Stalen vuurschaal thuis op je gemak. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Bekijk alle mogelijkheden - Binnen uur offerte! Op zoek naar een Vuurschaal? Bespaar tot wel via kiesproduct.


De levertijd van de vuurschaal cortenstaal 1en 200cm.

Specificaties van de Forno vuurschaal cortenstaal cm. Geniet van de stijl met deze vuurschaal cortenstaal. Afhankelijk van je tuin, veranda of terras kies je eenvoudig en snel voor een vuurschaal die past binnen uw omgeving.


Staal is een industrieel product en dat is terug te zien in de kwaliteit van dit product. Een vuurschaal is perfect om de frissere zomeravonden warm door te komen. Behalve warmte zorgt het voor een gezellige sfeer. Vuurschalen heb je in vele maten en verschillende materialen. Voor een langere levensduur is het aan te raden om de vuurschaal op een droge plek weg te zetten.


Let op: Het komt voor dat een bepaald type buitenhaard of vuurschaal van corten staal niet direct met een roest-look geleverd wordt. Niets is echter minder waar. U zult dan in eerste instantie misschien denken dat u een verkeerd artikel geleverd heeft gekregen.


Gebruik een deksel bij je schaal om de vonken op te vangen en je kunt er van dichtbij van genieten! Zo heb je de keuze uit staal , metaal, gietijzer en RVS. Bij Intratuin vind je veel verschillende vuurschalen, bijvoorbeeld op een zuil of hangend aan een driepoot.

Hoe langer u de vuurschaal gebruikt, hoe mooier het patina van het staal. Uw vuurschaal in cortenstaal is uniek, met een kleur die varieert van warm oranje tot roodbruin. Cortenstaal vormt onder de weersinvloeden een patinalaag die nabehandeling overbodig maakt.


De kenmerkende roestkleur is als een oxidehuid. Onderhoud van een vuurschaal. Wanneer u een vuurschaal na gebruik weer opruimt, dan is het noodzakelijk om eerst de asresten en dergelijke weg te gooien.


Het enige onderhoud van de vuurschaal is dan om deze droog weg te zetten onder een overkapping, in een schuur of in een berging. De vuurschaal zal dan minder snel slijten of roesten. In de zomertijd wilt u natuurlijk zo lang mogelijk buiten kunnen blijven zitten.


Door een vuurschaal aan te schaffen creëert u een sfeervolle toevoeging aan uw tuin, dit is natuurlijk te danken aan de warme gloed die het vuur verspreid in uw tuin. Ook kunt u doormiddel van een schaal meer licht creëren. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Vuurschaal gehard staal (bijlevering) Het hele jaar door, gezellig samen! Vier seizoenen, zonder verpinken - Eigenzinnige kleur - meer dan mooi! Deze bijzondere vuurschaal Z XL van massief geborsteld ruw staal van 3. Met deze vuurschaal worden gezellige zomerse avonden in de tuin of op het terras een echt hoogtepunt met veel sfeer. Een cortenstaal vuurschaal is het ideale ingrediënt voor een gezellige avond. Ga er lekker omheen zitten en geniet van de behaaglijke en intieme sfeer.


Een aanwinst op uw terras, deze. Prachtige industriële vuurschaal met een robuust en stoer uiterlijk. Less is more, deze kwalitatief zware vuurschaal heeft een sobere uitstraling, en past daardoor in iedere tuin. Door de drie vaste poten staat de vuurschaal ook stevig op de grond. Bij gebruik zal het artikel onder invloed van vuur, weer en tijd gaan roesten waardoor het een prachtige patina krijgt.


Deze Fancy Flames vuurschaal van Esschert design is verkrijgbaar in vier verschillende groottes en is gemaakt van millimeter dik staal. Door het weer en vuur zal de schaal na verloop van tijd een patina uitstraling krijgen wat zorgt voor een extra robuuste, koperroestige uitstraling. Ze worden in onbehandeld staal geleverd en krijgen hun roestige kleur pas na blootstelling aan de buitenlucht.


Het leuke hiervan is dat de vuurschaal er elke week weer anders uit ziet. De snelheid van dit proces is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts