maandag 29 juni 2020

Woodvision overkapping

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen, benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vervolgens kiezen uit diverse productlijnen Comfort, Doe-het-zelf, Modulair en Prestige per type verblijf. Heeft u een andere afmeting of indeling van uw buitenverblijf, kapschuur, veranda of blokhut nodig? Een veranda is eigenlijk alleen een overkapping die uit niets meer bestaat dan een afdak die steunt op een aantal houten palen. Woodvision is sterk in maatwerk!


Woodvision overkapping

Bovendien kent een veranda vrijwel altijd een houten vloer. De vloer van de veranda is in dat geval gelijk met de vloerhoogte van het de woning. De constructie van de overkapping is dan ook van goede kwaliteit en kan geleverd worden in blanke of geimpregneerde staat. Impregneren heeft als voordeel dat de gehele overkapping , inclusief kepingen, veer, groef en planken, behandeld wordt. Hierdoor is de overkapping goed beschermt tegen schimmel en rotting.


Deze overkapping wordt geleverd met een lessenaarsdak en wanden waarvan met opening. Deze opening is zowel aan de linker als aan de rechterzijde toe te passen. Gratis bezorging van deze blokhut aan huis! Laagste prijsgarantie op blokhutten en tuinhuizen!


Woodvision overkapping

Onze ervaren specialisten helpen u graag en geven u vrijblijvend advies op maat. Montage mogelijk door eigen monteurs. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Dit is één van de hardste Europese houtsoorten die zonder bewerking een levensduur heeft van maar liefst tot jaar! De kapschuur Comfort bestaat uit vakken en is standaard uitgevoerd met palen van 12x12cm. Standaard geleverd met shingles als dakbedekking (met jaar garantie). De hoogte aan de achterzijde is ca.


De doorloophoogte aan de voorzijde is ca. Dat is weer dikker dan vorig jaar. Gebruik een overkapping om te loungen, te koken of lekker te barbecueën, te relaxen, te werken in uw eigen tuin of gewoon om uw spullen droog te zetten.


Het kan allemaal met de overkappingen en tuinverblijven van Hillhout. En of uw tuin nu groot of klein is: voor elk formaat tuin is een geschikte overkapping leverbaar. Heerlijk buiten vertoeven op het terras. Met deze vrijstaande Veranda Grasshopper. Beste prijs, snelste levering.


Woodvision overkapping

Controleer voor de zekerheid de prijs en beschikbaarheid. Tuindeco dealer Nederland. Klik in het hoofdmenu door voor alle prijzen en meer informatie. Het perfécte buitenverblijf. Zoekt u een plek om te ontspannen en volledig te genieten van uw rust, vier seizoenen lang.


En wilt u dat deze geheel naar eigen smaak. Vakantiegevoel, genieten van gezellige avonden en heerlijk ontspannen, een sfeervolle overkapping bezorgt je al deze geneugten. Kies je voor een terrasoverkapping, een tuinoverkapping, een houten overkapping of een veranda. Een tuinhuis is compleet naar eigen wens samen te stellen.


Overkappingen zijn er in verschillende soorten en maten. Denk hierbij aan de afmetingen, indeling, met of zonder overkapping en de eventuele extra’s. Daarom verzorgen wij maatwerk.


Kom gerust langs met uw specifieke wensen, samen bespreken we de mogelijkheden! Met een overkapping in de tuin is het extra lang genieten van de zomeravonden. Het heeft een tijdloze uitstraling en de tuinmeubelen zijn beschermd tegen weer en wind.


Woodvision overkapping

Een houten overkapping zorgt voor sfeer en knusheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts