woensdag 3 juni 2020

Zwembadzeil

Zwembadzeil

Ruime keuze zwembadafdekkingen! Voor de laagste prijs op Beslist. Met een zwembadafdekking zorg je dat je zwembad beschermt wordt van vuil. Wil je het zwembad tijdens de zomer behoeden van beestjes? Leg dan een zwembadzeil dat dankzij de noppenfolie het water ook nog eens verwarmt.


Zwembadzeil

Een klassiek afdekzeil zal het water tijdens de winter beschermen tegen vuil. Een grondzeil beschermt de zwembadbodem van scherpe voorwerpen. Kwalitatief hoogwaardig zwembadzeil. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een traditioneel zwembadzeil. Het zwembadzeil dat u bij ons vindt is van uitstekende kwaliteit en vormt een solide en fraaie winterafdekking voor uw zwembad.


Gedurende de herfst, winter en lente is het verstandig uw zwembad af te dekken met een zwembadzeil. PVC gecoate waterdichte zwembadzeilen aan het juiste adres, maar ook voor waterdoorlatende gaasnetten. Wij doen zelf en met de grootste zorg de confectie van uw zwembadzeilen ! Als uw zwembad destijds ook geleverd is als een soort van bouwpakket (meestal bestaan die uit een staalwand of een houten constructie) dan is de kans groot dat uw.


Zorg ervoor dat het grotere vuil uit jouw zwemwater blijft! Nu allerlei zwembad afdekzeilen voor verschillende afmetingen. Ook úw zwembad afdekzeil morgen in huis! Een afdekzeil voor het zwemba absoluut onmisbaar. Indien je de trotse eigenaar bent van een eigen zwembad spreekt het voor zich dat je er graag alles aan zal willen.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Door aan het wiel te draaien zal het zeil. Het is dan ook belangrijk om het zwembadzeil op het water te leggen als het zwembad niet gebruikt wordt. De rol is uitgerust met wielen en een knop.


Om het oprollen van het zwembadzeil te vergemakkelijken, kan een oproller jou een heuse dienst bewijzen. Heb je het zwembad lange tijd afgeschermd laten liggen, dan is het ook weer even handig om het zeil te laten afrollen. De oprollers zijn vervaardigd in aluminium of inox.


In ons assortiment hebben we zowel oprolsystemen voo der zomer zwembadafdekkingen als de lamellen afdekkingen. Deze oproller voor het zwembad maakt het op- en af. Een intex afdekzeil voorkomt bladeren en takjes in jouw zwembad. Bestel nu online tegen scherpe prijzen!


ABRISUD: zwembadoverdekkingen en fabrikanten van zwembadoverdekkingen tegen fabrieksprijs, fabricage, levering, plaatsing en klantendienst. Als je een zwembad hebt dan is het aan te raden om deze af te dekken met zeil of netten zodra je deze niet gebruikt. Het hebben van je eigen zwembad in de tuin of binnen is natuurlijk een heerlijke luxe om te hebben.


Het neemt beter warmte op en laat minder water verdampen. Zwembadafdekking nu al vanaf €99. Een noppenfolie afdekking is de meest goedkope manier om uw bad in de zomer af te dekken.


Deze folie geeft de zonnewarmte door aan het water en kan de temperatuur met. Blauw met mm ronde luchtbellen! Grootste aanbod zwembaden van Nederland! Intex, Bestway en Inbouw Alles is mogelijk!


Elke werkdag deskundig advies Alles op voorraad!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts