donderdag 18 juni 2020

Zwembad opbouw

Jouw nieuwe favoriete zwembad opbouw kopen? Meer geluksmomentjes buiten! Waterplezier in uw zwembad ! Azalp heeft een breed aanbod opbouw zwembaden die geschikt zijn voor bovengrondse plaatsing.


U vindt meerdere vormen in ons assortiment: rond en ovaal, rechthoekig of zeshoekig.

Bij Azalp vindt u wat u zoekt. De zwembaden zijn in verschillende maten verkrijgbaar, tot wel tien meter lang! Rechthoekige houten zwembaden geleverd met liner en skimmer met inspuitgat.


De Intex en Bestway zwembaden zijn enkel geschikt voor opbouw. Gre en Vogue kunnen zowel opgebouwd al (half) ingebouwd worden omdat ze beschikken over een metalen of houten wand. Je bent op zoek naar een mooi opbouwzwembad?


Bekijk dan ons aanbod houten zwembaden.

De installatie van een opbouw zwembad is trouwens eenvoudiger dan je zou denken! Eeen zwembad opbouwen is soms makkelijker dan een zwembad inbouwen. De prijs van deze opbouw zwembaden ligt laag.


De metalen zwembaden zijn zeer divers. Zo kan je de metalen zwembaden opbouwen , maar ook volledig in de grond graven. Opbouw zwembad : materialen en prijzen. Goedkoop, kwalitatief en luxe. Deze laatste is de grootste speler in goedkope opbouwzwembaden en heeft een ruim assortiment aan benodigdheden van al wat er bij hoort.


Het Interline Aruba zwembad wordt compleet geleverd met: blauwe liner, zandfilter installatie met zelfaanzuigende pomp, filtergrin skimmer, inlaat fitting en staal gecoate A-Frame ladder. Snel een compleet en mooi zwembad plaatsen. Alle opbouwzwembaden van Intex, Bestway of Interline worden boven de €10- gewoon gratis verzonden! Daar zit je met een opzet zwembad natuurlijk al snel aan. Bij de grotere opzetzwembaden hebben we een leuke extra.


Haal het opzet zwembad zelf op én je mag voor €2- gratis uitzoeken! In onze webshop koopt u al vanaf euro een opbouwzwembad.

Zo’n opbouwzwembad is makkelijk op te zetten en niet al te duur. Op al onze zwembaden zit maar liefst jaar garantie. Wij verkopen opbouw zwembaden die zijn samengesteld uitverschillende materialen. De opbouw zwembaden zijn eenvoudig zelf op te bouwen, maar kunnen ook door onze montagedienst gebouwd worden.


Laghetto staat onder andere bekend om de eenvoud van het opbouwen. Een stalen opbouw zwembad is een goede oplossing wanneer u op zoek bent naar een zwembad die lang meegaat en erg sterk is. Een stalen zwembad opbouwen is relatief eenvoudig en alle benodigde onderdelen worden in de kit meegeleverd. Een inbouw zwembad is weliswaar duurder dan een opbouw zwembad maar heeft ook meerdere voordelen te bieden: Qua formaat valt er meer te kiezen, inbouw zwembaden zijn in grotere afmetingen verkrijgbaar dan opbouw baden.


Inbouw zwembaden zijn ook vaak dieper (meter diep in plaats van meter diep). Houten zwembaden half in de grond of volledig ingegraven. Waarom een houten zwembad ? Wij leveren de zwembaden direct uit onze eigen enorme voorraadkelder. Of het nu gaat om een opbouw zwembad van euro of om een groot polyester bad van meter.


Dat maakt bij Fonteyn niet uit! Hierdoor leveren wij snel en kan uw opbouw zwembad desgewenst direct worden mee genomen. Wilt u meer weten over onze zwembaden ? Intex opblaasbaar zwembad Eén van de populairste Intex zwembaden zijn de opblaasbare varianten.


De opblaasbare Intex zwembaden zijn in verschillende vormen, maten en kleuren verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts