vrijdag 7 mei 2021

Zwembad wilgenring openingstijden

Het uitgebreide zwembad bestaat uit een kindergedeelte, glijbaan en wedstrijdbad. Hier kun je terecht voor een uitgebreid programma aan zwemactiviteiten. De Wilgenring is dé sportlocatie voor alle sporters in Schiebroek en Hillegersberg-Noord. Een gezonde leefstijl staat bij ons voorop!


De meest volledige site met ruim 66. Een sportcentrum voor iedereen! Voor openingstijden en tarieven verwijs ik u naar de LINK aan de rechterzijde van deze website. Geen enkele andere stad in ons land heeft zoveel zwemwater als de onze. Rotterdam is op het gebied van zwemwater rijkelijk bedeeld.


Sportzaal met spiegelwand. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? Je kunt hier gratis parkeren. Let op: de aangegeven openingstijden gelden voor het.


Zie voor de openingstijden en de aanvangstijden van de zwemlessen de website. Kijk voor de openingstijden van het zwembad op de website. Zwembad Wilgenring Terug naar vorige pagina. Reactie van het zwembad was gisteren: wij bellen je vanavond terug. Dus, het kan wel even duren voordat wij jou terugbellen.


Ja, dat kan inderdaad pas over enkele weken zijn. Ja, wij begrijpen dat uw zoon gavin elke week les heeft. Baantjes trekken, bommetjes maken of eindeloos van de glijbaan: in het zwembad is altijd iets leuks te doen. Het binnenbad is vooral geschikt voor banenzwemmen.


Verwacht er geen toeters en bellen, zoals glijbanen en dergelijke. Doucheruimtes zijn aanwezig in het zwembad , de sporthalkleedkamers, de scheidsrechterskleedkamers en de squashkleedkamers. Kom gezellig zwemmen in ons verwarmde zwembad. Een rondje watertrappelen met je beste maten, je buurman inhalen met je strakste borstcrawl of juist lekker rustig ronddobberen.


In het zwembad kan het allemaal. Kom lekker zwemmen in zwembad de Wilgenring ! Haal er je zwemdiploma of kom gewoon recreatief. Blijf op de hoogte van alles wat er zich in onze accommodatie afspeelt.


Download de gratis ZwemApp via onderstaande iconen! Ik ben er afgelopen maand voor het eerst geweest. Daar hadden we met onze studentenvereniging het zwembad afgehuurd voor een pool party. We hadden daar zelf apparatuur mee naartoe genomen. Het zwembad zelf is niet heel bijzonder.


Tijdens deze dagen kun je meedoen aan allerlei activiteiten, zwemles volgen of (een deel van) het zwembad huren. Onderstaand vind je de tijden van het Flamingobad (overdekt recreatiebad) voor vrijzwemmen en Orkabad (wedstrijdbad) voor banen zwemmen. Welkom op de website van Recreatiecentrum Oostervant! Wij werken conform de Gedragscode Zwembranche.


De accommodatie is dagelijks geopend en biedt veel zwem- en sportactiviteiten aan. Het heeft een authentieke en monumentale sfeer, maar wel met de luxe en technieken van een modern zwembad. Of het nu baby- en peuterlessen is voor de allerkleinsten, zwemles voor uw kin allerlei aqualessen, banenzwemmen of bijvoorbeeld therapiezwemmen voor senioren, iedereen is welkom.


Here are a few factors and can still be a fantastic alternative.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts