woensdag 26 mei 2021

Zwemschool assen

Verken Assens vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Boek uw Hotel in Assens online.


Zwemschool de Dolfijn ook weer in Assen -Oost!

Dit jaar vieren wij ons 25-jarig bestaan. Wij organiseren zwemactiviteiten voor alle leeftijden. Typ hier uw vraag of aanmelding. Deze locatie in Assen zuid is zeer goed te bereiken vanuit o. Kloosterveen, Lariks, Noorderpark en Pittelo.


Ook voor inwoners van Bovensmilde, Smilde en Norg is dit zwembad gemakkelijk te bereiken. In het onderstaande rooster kunt u zien wanneer er zwemles gegeven wordt.

Welkom bij de website van zwemschool de Messchen! Zwemmen is leuk en gezond…. U hoeft niet verder te zoeken. Wij bieden babyzwemmen, peuter- en kleuterzwemmen en zwemles voor de diploma A, B en C. ABC zwemmen Iedereen die bij ons leert zwemmen, wordt opgeleid volgens het Zwem-ABC van de Nationale Raad Zwemdiploma’s. Het Zwem-ABC bestaat uit drie nationale.


Zwemlessen bij de Watervrienden Assen onderscheiden zich dan ook van lessen bij zwembaden of zwemscholen , waar alles is gericht op het zo snel mogelijk halen van een diploma. Bij ons staat aandacht voor het kind en plezier in het zwemmen voorop. Een zwemdiploma behaald bij de Watervrienden is dan ook een kwaliteitsdiploma! Reserveer online, laagste prijzen. Hallo, Het afzwem programma is bekend voor as zondagfebr ! Een lekker kopje koffie of cappunccino mag natuurlijk niet ontbreken.


Onze zwemschool maakt gebruik van Plan Internet, een module om de vorderingen van uw kind aan te geven. Als uw kind ingeschreven staat bij de zwemschool kunt u ten alle tijde inloggen met uw persoonlijke code. Lestijden altijd in overleg.


Wij geven niet alleen zwemles, wij bieden veel zwemactiviteiten aan.

Van zwemmen voor zwangeren tot therapeutisch zwemmen. De klussen bestaan ondermeer uit het onderhouden van het gras, schoffelen, snoeien en schoonmaak klusjes. Koop nu en bespaar geld vandaag.


Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind. Hier vindt u algemene informatie over onder andere het rooster, de Rob Sports App en redenen om voor Rob Sports te kiezen. De Bonte Wever Assen is een zwemschool voor zwemles in Assen. Ontdek het subtropisch zwem- en saunaparadijs met o. Zaterdag oktober vierden we ons 60-jarig jubileum! Zwemles in Groningen doe je bij zwemschool Aqua Groningen.


Jouw zwemschool voor het complete zwem-ABC en aangesloten bij de erkende Nationale Raad Zwemveiligheid. Voor alle leeftijden en voor iedereen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts