dinsdag 27 oktober 2020

Weber gasbarbecue go anywhere

Bestel Weber Gasbarbecue bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 1599. Grootste assortiment van Europa. Alle barbecues uit voorraad leverbaar. Bekijk het assortiment Gasbarbecue van Weber.


De vrijheid om overal heen te gaan, de nieuwsgierigheid om op ontdekking te gaan en de ambitie om smaak te geven aan elk avontuur.

Maar ook als je buitenshuis wil barbecueën, neem je deze BBQ eenvoudig overal mee naartoe. Weber heeft alles voor barbecues van uitstekende kwaliteit! Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


U bestelt een prachtige Go anywhere gasversie, uit het assortiment gas bbq. Baan uw eigen weg of neem het pad dat u direct naar het strand leidt. De naam zegt het eigenlijk al, de Go Anywhere is ideaal voor onderweg. Go - Anywhere serie GA VOOR GROOT, GA VOOR KLEIN, GA OVERAL NAARTOE.


Deze meeneembare Weber - gasbarbecue heeft korte opklapbare poten, waarmee de BBQ op gepaste hoogte van de grond staat zodat deze niet aanbrandt. Deze kleine barbecue is compact maar zeker niet klein, met een kookoppervlak waar veel barbecues jaloers op zijn.

Met een druk op de knop steek je de barbecue aan. De poten kunnen bovendien ingeklapt worden om de barbecue makkelijk te transporteren. Middels deze polyester beschermhoes blijft uw barbecue in topconditie en doorstaat deze alle weersinvloeden. De barbecue weegt slechts zeven kilo, maar heeft toch een lekker ruim grilloppervlak. Gebruiksvriendelijk, compact en van echte Weber kwaliteit!


Coolblue: Alles voor een glimlach. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Specialistisch advies nodig? After having a Weber Baby Q gas BBQ for years, I just had to get the even smaller, even more portable The Weber Go Anywhere Portable Gas BBQ.


Het Grease Management System, voorkomt opflakkerende vlammen. De barbecue heeft een stabiel frame met vier poten waardoor deze overal veilig gebruikt kan worden. De tas is gemaakt van vinyl en beschermt de barbecue tegen stof en krassen.


Ik heb er heel even naar gekeken, en met name de reviews, en op de Weber site zelf waren ze niet zo te spreken er over. Veel problemen met de gas versie, geen ontsteking, niet dicht kunnen draaien. Voorgaande versie was veel beter. Heel gek, maar die Weber site (de Amerikaanse) werkt nu bij mij niet meer.


Wie er van geniet om ’s zomers lekker te kokerellen in de tuin, zit gebeiteld met één van onze Weber barbecues. Verzendkosten vanaf € 10- gratis! Op uw eigen Weber bakt u al gauw een complete pizza en grilt u de lekkerste groenten, vis en schaaldieren.

Zeker en vast, want de barbecue staat hoog en droog op de bijgeleverde stalen pootjes en het ergonomische handvat zorgt ervoor dat je de meeneembarbecue supermakkelijk kan meenemen. Alle soorten Gas Barbecues van Weber online. Dé kampeerwinkel van Nederland. Licht in gewicht, versterkte handgreep makkelijk mee te nemen en te gebruiken.


Barbecueën in het park, op het stran lekker thuis of bij vrienden. Met zijn lage gewicht en opklapbare poten neem je de gasbarbecue eenvoudig overal mee naartoe. De barbecue beschikt over een stabiel frame met vier poten, zodat je hem altijd veilig neerzet. Deze barbecue is binnen enkele minuten klaar voor gebruik!


Weber Go - anywhere Gasbarbecue € 14€ 16(1 bespaard) Prijzen incl. Heb reeds de Weber Master Touch GBS Systeem Edition 57cm Zwart maar besloot de Go Anywhere gas aan te schaffen voor wanneer we met ons tweetjes willen barbequen. Als Indo was ik een beetje sceptisch omdat wij nu eenmaal het liefst op houtskool willen barbequen maar ik ben inmiddels laaiend enthousiast over dit ding.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Tegenwoordig zijn er ook meer laagdrempelige modellen van de gasbarbecue verkrijgbaar.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Denk hierbij aan de skottelbraai van Cadac. Ook Weber beschikt over enkele modellen op gas in het assortiment. Daarnaast is er nog een elektrische barbecue en de barbecue op houtskool.


Weber go anywhere gasbarbecue vindt u natuurlijk bij Tuincentrum Osdorp bv in Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts