maandag 5 oktober 2020

Watermeterput beton

Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Naast de standaard watermeterput is het mogelijk alle afwijkende maten en afwerkingen te fabriceren. Hierbij kan gedacht worden aan een vlakke bovenkant voor plaatsingen in verhardingen of verzwaarde deksels geschikt voor zwaar verkeer.


Hieronder zijn de standaard watermeterputten afgebeeld.

Wilt u meer weten over een bepaalde watermeterput. Klik hier voor uw prijsopgave. MEER INFORMATIE Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Geschikt voor elk waterleidingbedrijf.


Watermeterput , Materiaal Beton 615. Ook met overrijdbare deksels.

De watermeterput is vervaardigd uit ongewapend trilbeton en wordt in hoofdzaak gebruikt om het ondergronds plaatsen van de teller van de watermaatschappij. Sterk Beton Putten is uw specialist in het leveren van watermeterputten. De watermeterput kan eveneens voorzien worden van een bijpassend betondeksel met mangat, aangepast aan de belasting waaraan het deksel dient te weerstaan.


Direct inpasbaar in uw project. Daarnaast is een watermeterput van Efko Beton voorzien van een gemonteerde traanplaat, aluminium bovendeksel met uitzetijzer, slotvoorziening, trapbeugel, geïsoleerd houten tussendeksel (30mm PU-isolatie) en twee waterdichte wanddoorvoeren beulco (klantkeuze tussen Ø2 Ø3 Ø4 Ø50). Verhuur watermeterput te huur bouwwaterput prijs: €1excl btw per week voor een offerte voor uw complete bouwplaatsinric. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


De watermeterput is voorzien van tenminste twee bepaalde doorvoeren (dit is ook afhankelijk het waterbedrijf) Drinkwaterbedrijven hebben eigen eisen Alle drinkwaterbedrijven stellen specifieke eisen aan een watermeterput. Dit betekend in de praktijk dat voor elk drinkwaterbedrijf een specifieke watermeterput noodzakelijk is. Heeft u een watermeterput voor buitenopstelling nodig van Brabant Water dan kunnen wij u deze geheel volgens de geldende voorwaarden van Brabant Water aanbieden. Deze putten worden geheel in hoogwaardig zelfverdichtend gewapend beton geproduceerd. WATERMETERPUT BETON TYPE PREFIX Maten in mm, opslag in liters, gewicht in kilogrammen.


Wij leveren deze putten met jaar waterdichtheids garantie. Wijzigingen in afbeeldingen,maatvoeringen en omschrijving voorbehouden.

Deze putten zijn geschikt voor industiële projecten en zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Plaatsing, installatie en gebruik vlg. De putten worden geheel in hoogwaardig zelfverdichtend gewapend beton geproduceerd. Door de put te voorzien van een opdrijfflens rondom is opdrijven uitgesloten. Wij verhuren watermeterputten met aftappunten, hijsogen en een afsluitbare deksel.


De betonnen watermeterput van Efko Beton voldoet aan de gestelde normen van het waterbedrijf en wordt uitgerust met een geïsoleerd tussendeksel. Maar als particulier kunt u ook bij ons terecht voor een kelder onder of bij uw woning, zoals een wijnkelder. De wanden van de watermeterput moeten worden uitgevoerd in beton , metsel-werk of ander duurzaam materiaal, een en ander ter beoordeling van Brabant Water N. Bekijk de prijs en koop direct online via rioleringsmark Ja, ik geef toestemming Rioleringsmarkt.


De vloer van de put dient van zand te zijn, eventueel voorzien van een laagje grind. De opening onder het deksel moet dezelfde afmetingen hebben als de watermeterput. Vierkante putten, kant en klaar van prefab beton. Indien u een vierkante put nodig heeft dan produceren we deze voor u op maat speciaal voor de door u gewenste toepassing.


Er zijn vele toepassingen zoals bijvoorbeeld een opstelplaats voor een warmtepomp, pompput, technische ruimte, watermeterput , hondenhok, of een uitstroombak. Bouwwatermeterput watermeterput met sleuven kopen? Ga naar Bouwplaats-Inrichting. Compleet Scherpe prijs Altijd de allerhoogste kwaliteit Super snel. De watermeterput bevat daarnaast twee waterdichte doorvoeren en een scharnieren aluminium traanplaat bovendeksel (1- of méérdelig).


Dit verschilt van tien tot meter. Als dit meer is, besluit het waterleidingbedrijf of de klant een tarief moet betalen voor de extra meters dienstleiding, of dat de klant deze leiding zelf moet aanleggen. In het laatste geval is een buiten watermeterput nodig.


U kunt bij PWN een putdeksel bestellen. Ja, dit is alleen mogelijk voor klanten van PWN. Om een meterput af te kunnen dekken is een putdeksel nodig.


Zeg niet zomaar ‘ beton ’ tegen zorgvuldig uitgekozen materialen, die letterlijk het fundament zijn van vele doelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts