dinsdag 6 oktober 2020

Weber original kettle 47cm

Weber original kettle 47cm

Gratis Verzending en Installatie! Kies uit producten vanaf € 299. Specialistisch advies nodig? Gril in stijl met een kleurrijke, unieke houtskoolbarbecue. Rode accenten werken als blikvanger terwijl de geur van gegrild vlees de zintuigen streelt.


Weber original kettle 47cm

Op de houtskoolbarbecue barbecue je voor wel personen tegelijkertijd. Genoeg ruimte dus om met het hele gezin te barbecueën. Bovendien is er nog genoeg ruimte voor vrienden om aan te schuiven. De barbecue heeft het One Touch systeem. Het bovenrooster is verchroomd.


Door de dekselgreep met hitteschild is de barbecue extra veilig. Het grilloppervlak is centimeter. De thermometer in de deksel zorgt voor permanente tempratuurcontrole.


Weber original kettle 47cm

Deze vernieuwde Original Kettle Premium brikettenbarbecue met geëmailleerde deksel en ketel is voorzien van het unieke One-Touch reinigingssysteeeen gepatenteerd ventilatie- en schoonmaaksysteem. De ultieme barbecuebeleving wordt door velen nog vaak met brikettenbarbecues geassocieerd. Weber Original Kettle Barbecue 47cm Zwart Houtskool BBQ. De hoes is uv-resistent en waterbestendig zodat je barbecue vrij van zon- en waterschade blijft. Met de hoes verleng je de levensduur van je barbecue.


Je sluit de barbecuehoes af met behulp van klittenband. Het kookoppervlak van deze Weber Compact Kettle is centimeter. Ook handig: met de brikettenmaatbeker kun je precies de juiste hoeveelheid briketten afmeten. Original של Weber עם מערכת מניפה לסילוק מושלם של האפר ומערכת ויסות אויר.


De Compact Kettle is ook verkrijgbaar met een kookoppervlak van centimeter. Compact, affordable, with a 47cm diameter cooking area and crack proof all weather wheels, makes moving this grill a breeze. Deze prachtige Original Kettle van Weber beschikt een prachtige kuip en hittebestendige handgrepen, uitgevoerd met de modernste technieken en snufjes op barbecue gebied blijft deze klassieker een publieksfavoriet (en vergeet de heerlijke smaak van het grillen op kolen niet!). De zwarte barbecue Original Kettle van Weber heeft een diameter van 47cm en een verchroomd grillrooster. Deze houtskoolbarbecue is uitgerust met een thermometer in het deksel, een uitneembare asschaal en een dekselhaak.


Daarnaast heeft de Compact een drievoudig vernikkeld grillrooster, een luchtgat en een asverzamelaar van roestvrij aluminium. Blijf trouw aan de moderne versie van de. Het stevige onderstel zorgt er voor dat je de barbecue eenvoudig kunt verplaatsen en het grote grillrooster biedt meer dan voldoende plaats om voor het hele gezien te koken!


Handige barbecue om lekker met heel de familie, vrienden en vriendinnen of op feestjes lekker te eten. De complete ultieme barbecuebeleving voor een gezellig avondje barbecueëen! De Weber Kettle Plus heeft niet voor niets een Plus in de naam staan.


Je krijgt de 47cm Kettle Plus speciale functies, plus GBS Systeem, plus hoogte, plus compact en kleurrijk ontwerp! Deze luxe houtskoolbarbecue beschikt over een ruim grillrooster van verchroomd staal, hierdoor wordt het rooster mooi gelijkmatig heet waardoor het volledig gebruikt kan worden. Het GBS grillrooster laat jou optimaal genieten van alle GBS-accessoires van Weber.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts