dinsdag 16 april 2019

Grote glazen voorraadpot

Grote glazen voorraadpot

Goedkope Glazen Voorraadpotten shop je nú op beslist. Kies uit 3producten vanaf € 40. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Organiseer en bewaar alles wat in je keuken rondslingert in onze leuke en nuttige potten en blikken. Leeg een pak snoepjes in een van onze glazen potten en roep de sfeer op van een ouderwetse snoepwinkel, of houd je thee en koffie vers in onze prachtig versierde blikken.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Door het conserveerproces, waarbij zout, suiker of azijn een grote rol speelt, blijven producten lang houdbaar in de weckpot. Een mooi voorbeeld is zelfgemaakte jam.


Zo kun je in een keer een grote hoeveelheid jam maken, opslaan en lang bewaren. Maar een weckpot is ook erg geschikt als voorraadpot. In een voorraadpot bewaar je luchtdicht etenswaren waardoor deze langer vers blijven.


Grote glazen voorraadpot

Een glazen voorraadpot is erg handig voor het opslaan van voedsel omdat je in een oogopslag ziet wat er in zit. De meeste voorraadpotten zijn geschikt voor de vaatwasser waardoor deze makkelijk en snel schoon te krijgen zijn. Doordat de pot doorzichtig is, kan je makkelijk vinden wat je zoekt. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Kies daarom bijvoorbeeld uit verschillende formaten, kleuren en stijlen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Zo vind je altijd wel een geschikte voorraadpot voor in huis! Snoeppotten en voorraaddozen Blokker heeft voorraadpotten en voorraaddozen in vele soorten en maten. Zo heeft Blokker bijvoorbeeld glazen voorraadpotten. De potten zijn perfect voor iedere keuken en woonkamer.


De grote glazen voorraadpot met een giga inhoud van maar liefst liter komt uit onze Heritage-serie. De voorraadpot is ideaal voor het bewaren (of decoreren!) van grote hoeveelheden. Vul de glazen pot met heerlijk verse koffiebonen, vrolijk gevormde Italiaanse pasta’s of zelfgemaakte chocolate chip cookies.


Trouwens: waarom niet met allemaal? Allemaal pakken pasta, rijst en muesli op het aanrecht. Handig, maar het staat niet mooi. Denk dan eens aan een mooie glazen pot.


Vul ze met pasta’s, suiker of iets anders en stal de potten uit op een plank in de keuken. Vind nu jouw favoriete Glazen voorraadpot. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Hij heeft zich voor deze serie laten inspireren door het circus. Deze grote glazen voorraadpot is geschikt om verschillende etenswaren in te bewaren, denk aan koek, pasta, bloem en suiker. De inhoud van de pot is 1. Dankzij het bijbehorende deksel kan de inhoud van de pot veilig bewaard worden. Het overzicht in uw keuken of voorraadkast is tevens makkelijker te bewaren met behulp van deze voorraadpot.


Een heerlijk grote pot waar je de koekjes in ziet liggen. Door de riante opening in het kristalheldere glas vul je de Montana liter uitvoering met het grootste gemak. Pasta, meel, suiker en talloze andere ingrediënten blijven lang houdbaar, doordat de deksel van geborsteld aluminium de grote glazen voorraadpot luchtdicht afsluit. Zo blijft vers ook echt vers. Grote glazen voorraadpot met deksel - Heritage - liter damiware.


Je weet wat ze zeggen: wie wat bewaart, die heeft wat. Voorraadpot cookies - liter De lekkerste koekjes bewaar je in deze glazen pot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts