woensdag 18 maart 2020

Weber compact

Kies uit producten vanaf € 999. Specialistisch advies nodig? Het rooster houdt de hitte goed vast en is makkelijk te reinigen. Het grilloppervlak van het rooster bedraagt cm.


Een ware klassieker onder de barbecues.

De buitenkant is van geëmailleerd staal en het rooster is drievoudig verchroom wat allebei roest zoveel mogelijk tegengaat en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Ook handig: met de brikettenmaatbeker kun je precies de juiste hoeveelheid briketten afmeten. De barbecue voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van Weber.


Pak de burgers en hotdogs en ga ervoor. Het zal niet lang duren voordat u meer wilt. Compact serie KRIJG DE SMAAK VAN WEBER TE PAKKEN. Gloeiend hete hotdogs, unieke spiesen of malse karbonades.


Dankzij de weerbestendige wielen verplaats je de barbecue gemakkelijk en veilig.

Dit kan met behulp van de uitneembare asschaal. Help anderen en geef jouw mening over dit product. Een verbeterd ventilatierooster voor eenvoudige temperatuurregeling, brikettenmaatbeker, asschaal, dekselgreep met hitteschild en scheurvaste en weerbestendige wielen.


Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Met een diameter van centimeter heeft het grilloppervlak genoeg capaciteit om personen van eten te voorzien. Bespaar tot wel via kiesproduct. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Deze houtskoolbarbecue doet waar om gevraagd wordt: barbecueën.


Dankzij de vorm van het deksel wordt de hitte gelijkmatig verdeeld voor een optimale barbecuesmaak! Ook het feit dat ik nu niet meer hoef te bukken, nu de jaartjes gaan tellen, is een prettige bijkomstigheid. Een houtskoolbarbecue die doet waar om gevraagd wordt: barbecueën.


Koop en verkoop weber compact eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Met het ventilatierooster regelt u eenvoudig de temperatuur waardoor u ieder product perfect kunt bereiden. Deze barbecue heeft een groot verchroomd grillrooster, een geÃmailleerde deksel en ketel en een uitneembare asschaal.


Zo wordt barbecueÃn ook voor jou een fluitje van een cent!

De buitenkant van de barbecue is van geëmailleerd staal en het rooster is drievoudig verchroom wat allebei roest zoveel mogelijk tegengaat. Ik verkoop deze omdat we ook een tafelmodel hebben. Deze is nog nieuw in de doos en niet gebruikt.


Deze aanbieding is verlopen. Zoekt u een houtskoolbarbecue? Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel. Weber houtskool bbq compact 47cm nieuw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts