maandag 9 september 2019

Keerwand beton tuin

Keerwanden uit voorraad geleverd. Breed assortiment, altijd voordelig en snel. Van tuinhout tot sierbestrating! U koopt ze voordelig online in onze webshop.


Je kan er daar dan ook de mooiste dingen mee doen.

Een keerwand van beton kan ook in diverse kleuren worden geverfd waardoor er aan je tuin niet alleen een bijzonder, maar zelfs een geheel uniek karakter kan worden gegeven. Kwaliteit van onze keerwanden. Deze wanden zijn gemaakt van prefab beton.


We leveren uitsluitend A - keus kwaliteit, en geen gebruikte keerwanden van beton. Toepassingen van keerwanden. De toepassingen zijn veelzijdig.


Bijvoorbeeld bij het ophogen van grond voor een terras.

Met L-vormige elementen van beton maakt u gemakkelijk een grondkering of keerwand van beton of een hoge plantenbak. Combineer betonnen L-elementen met L-hoekelementen om zo een grondkering, border of plantenbak in uw tuin te maken. Maar waarom willen we die keerwanden nu eigenlijk in de tuin hebben?


Dit merken we ook in tuinen en opritten. Onze keerwanden zijn gemaakt van beton en daarom onverwoestbaar en vorstbestendig. Hierdoor blijft uw aangelegde terras, trap of bloembak door weer en wind zijn uitstraling behouden.


U kunt gewoon lang blijven genieten van uw verhoogde terras, bloembak of trap en de rest van uw tuin. Dat is ook de reden dat een keerwand in de meeste gevallen uit beton bestaat. Doordat een keerwand zorgt voor een scheiding, is deze uitstekend in staat om hoogteverschillen op te vangen.


Op deze manier zorgt een keerwand er bijvoorbeeld voor dat de grond op zijn plaats blijft. In dit artikel geven we je vijf tips voor het plaatsen van keerwanden ! Om er voor te zorgen dat de opgehoogde grond niet wegspoelt of verzakt, worden keerwanden van beton geplaatst om de grond permanent op te sluiten. Voor meer informatie, klik hier. Vraag nu uw offerte aan, bel voor de scherpste prijs. Heb je last van hoogteverschillen in de tuin of tussen twee percelen?


Een betonnen keerwand is dan de ideale oplossing: deze zal water en grond tegenhouden (bijvoorbeeld bij felle regen).

De L- keerwand met hoek heeft een standaardhoek van 90°. Met deze wand bent u zeker van een mooie, naadloze hoekoplossing. Indien u een ander type hoek wilt, dan kunnen we de wanden in het door u gewenste verstek zagen of storten. Typerend voor de L- keerwand is de mooie afwerking, hoge betonkwaliteit en concurrerende prijs.


O nze keerwanden zijn perfect bruikbaar om jouw tuin een modern uitzicht te geven. Een tuinaannemer vinden die met onze producten werkt of als tuinaannemer zelf deze keerwanden aanbieden? Ook voor het realiseren van een erfscheiding of het opdelen van uw terrein kunt u keerwanden inzetten.


Staat de tuin er weer mooi bij en heb je behoefte aan een gezellig hoekje, welke je af wilt scheiden van de rest van de tuin ? Betonnen keerwanden te gebruiken voor Tuinaanleg. Naast de standaard uitstraling leveren wij keerwanden met een verdikte ‘kop’ of een in hoogte verlopende bovenzijde. Ook kunnen wij keerwanden leveren in de door u gewenste kleur en met patroon of met de zichtzijde voorzien van een structuur.


Binnen de agrarische sector levert MBS Beton complete sleufsilo’s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts