donderdag 17 december 2020

Zomerbollen

Zomerbollen en zomerbloeiers kopen! Wilt u de mooiste bloemen en planten in uw tuin deze zomer? Koop dan nu uw zomerbollen en zomerbloeiers en geniet binnenkort van de zon die over uw kleurige tuin schijnt! Wij bieden u een ruime keuze aan zomerbollen die u snel online kunt bestellen.


Ons uitgebreide assortiment zal u vast en zeker bevallen. Bol-en knolgewassen die in de periode maart tot mei geplant dienen te worden. U treft hier een selectie aan van hetgeen wij in op Nijssen Tuin in. Online zomerbollen kopen is nu gemakkelijker, veiliger, goedkoper en leuker dan ooit.


Het is ons doel om alle amateur tuiniers in Europa dezelfde uitgebreide keuze aan bollen, knollen en wortelstokken te geven die in het verleden alleen hoveniers en tuinarchitecten hadden. Wanneer de voorjaarszon schijnt is het heerlijk om buiten aan de slag te gaan. Het planten van zomerbollen is een eenvoudig klusje.


Zomerbollen

Stappenplan zomerbollen planten. Op de verpakking staat precies hoe je dat het best kunt doen. Ben je te laat met planten, dan kun je ook kant-en-klaar bloeiende bollen kopen en die in je tuin zetten.


Ze geven net dat extra, soms bijna exotische, accent aan je tuin. Zet zomerbollen eens tussen hoge en lage vaste planten, of tussen vaste planten die al vroeg in de zomer uitgebloeid zijn. Geluksklaver (Oxalis) groeit bijvoorbeeld prachtig tussen lage planten.


Voor het aangezicht van de pot is daarom leuker nog wat violen of eenjarige zomerbloeiers op te planten. De zomerbollen groeien er dan gewoon doorheen. Als ze zijn uitgebloeid en de eerste nachtvorst dient zich aan, rooit u ze. Knip eventueel de stengels tot circa vijftien centimeter af.


Bewaar ze op een vorstvrije en donkere plek. Er zijn artikelen in deze groep. Geachte mevrouw, meneer, We kijken terug op een warme zomer met een betere oogst dan vorig jaar.


Zomerbollen

Dit ziet u terug in de catalogus die u nu in. Zomer bloeiende bollen groeien waar andere planten ook groeien. Wat te doen na het kiezen van de plantplek? Graaf een gat voor bedbeplanting of individuele gaten voor individuele bollen of kleine clusters bollen.


Bloembollen planten, zoals tulpen, is niet moeilijk en je creëert er telkens weer nieuwe hoogtepunten mee in je tuin. Ze houden van warme temperaturen en vochtige omgevingen, en zijn niet winterhard. In het algemeen vallen zomerbollen in de categorie van zachte bollen, welke niet groeien in gebieden met vorst in de winter.


De beste periode om zomerbollen te planten is in het voorjaar, wanneer er geen kans op vorst meer is. Kies een mooie dag uit om de fleurige zomerbollen te planten, dan geniet je al van het voorwerk. Vanaf € 3gratis thuisbezorgd!


Overige zomerbollen snel en gemakkelijk online bestellen. Het zijn kleine cadeautjes die extra kleur geven in jouw tuin, op het moment dat je er het meeste van geniet: Midden in de zomer. Sommige soorten bloeien zelfs door tot aan de eerste vorst! In onze tuinkalender zie je precies wat je op welk moment in je tuin moet doen.


Zomerbollen

Deze maand is de hoogste tijd voor… het planten van je zomerbollen ! Nu de nachten kouder worden, wordt het tijd om je zomerbollen in veiligheid te brengen. Kijk in onze webshop of kom snel langs in. In onze webshop kunt u uiteenlopende soorten bloembollen bestellen.


Al onze bollen zijn van bijzondere kwaliteit, hebben gegarandeerde bloeigarantie en de grootste. Winkel gerund met behulp van PrestaShop. Welkom op de website van Verberghe Bloembollen.


Waar u als particulier rechtstreeks bij de groothandel kunt bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts