maandag 26 april 2021

Zwembad trap

Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Een zwembadtrap zorgt ervoor dat je gemakkelijk het zwembad kan verlaten. Naast zwem(bad)trappen, leveren wij ook alle overige benodigdheden met betrekking tot uw zwembad.


Denk hier bij aan bodemzuigers, filterpompen, zandfilters. Het gebruik van een zwembadtrap is raadzaam voor de hogere zwembaden.

Intex heeft een breed assortiment zwembadtrapjes. Elke maat zwembadtrap is ontworpen voor een zwembadhoogte. Let dus goed op de maat van uw zwembad als u een zwembadtrap koopt. Het assortiment zwembadtrapjes van Intex bestaat uit twee modellen. Intex zwembadtrap heeft afneembare treden en is van hoogwaardig gecoat staal.


Ook kan deze zwembadtrap makkelijker worden gebruikt bij overloopzwembaden. Vind hier onderdelen die van toepassingen zijn op zwembadtrappen.

Onder andere anti-slip matten voor op de treden van de trap , een flensset voor het folie en losse. Zowel de leuning alsook de trap treden zijn vervaardigd in gepolijst RVS 30 Het frame van deze zwembadladder heeft maar liefst een doorsnede van ø 43mm. De leuning van deze zwembadtrap wordt in het terras geboor in de winter kan deze trap. Deze zwembadtrap heeft maar één lange zijde met treden en wordt meestal in de grond verankerd.


De zwembadtrap voor een inbouw zwembad. Doordat het zwembad is ingebouw heeft de zwembadtrap ook maar één zijde met treden nodig. Deze zijde rust aan de binnenwand van het zwembad of rust op de bodem. RVS, zwembadtrap standaard model, zwembadtrap wijd model, zwembadtrap opklapbaar model, zwembadtrap 2-delig. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Gemakkelijk het zwembad in met een zwembadtrap van Azalp. U vindt de juiste zwembadtrap voor uw zwembad bij Azalp. Want ons assortiment bevat uitsluitend veilige en voor iedereen toegankelijke zwembadtrappen tegen gunstige online prijzen. Je hebt een zwembad maar nog geen trap , altijd lastig om dan ongehinderd het zwembad in en uit te komen. Aan de binnen en de buitenkant van je zwembad vind je tredes waardoor je gemakkelijk het zwembad in en uit kan.


Afneembare zwembadtrap -treden.

Mocht er onverhoopt eentje beschadigen, dan kan u deze gemakkelijk vervangen. Maar dat is niet het enige voordeel, want het verwijderen van de traptreden is ook handig wanneer u kleine kinderen heeft. Zwembadtrap kopen bij HORNBACH.


Met een zwembadtrap kunt u eenvoudig uw zwembad in en uit klimmen, vooral voor kinderen is dit wel zo veilig. Daarnaast hoeft u door gebruik te maken van een zwembadtrap , de rand van uw zwembad minder vaak te belasten, dit bevorderd de levensduur van uw zwembad. Koop uw zwembadtrap nu bij uw specialist. RVS zwembadtrappen zijn stalen trappen van hoogwaardig RVS staal.


Voor 16:uur besteld is. Deze trap heeft afneembare treden. Wanneer u het zwembad niet gebruikt kunnen de treden worden weggehaald zodat kinderen niet zonder toezicht in het zwembad kunnen klimmen. U kunt deze zwembadtrap gebruiken bij verschillende zwembad hoogtes tot 1cm.


Intex Pool Ladder 91cm grijs. Als u de trap niet gebruikt. Een handige zwembad trap voor aan uw speedy pool zwembad. De trap heeft een hoogte van cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts