dinsdag 20 april 2021

Zwembad reinigen

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Vergelijk ruim zwembadzuigers! Zwembadzuigers nu al vanaf € 95. Diverse producten voor uw zwembad Verzending vanaf €in uur.


Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Ideaal zijn ook onze robot zwembadstofzuigers! Deze reinigen de bodem van uw zwembad.

Onze robots werken onafhankelijk van de zwembad filterinstallatie. Bij de reiniging van het zwembad ga je vaak op dezelfde manier te werk. Hierdoor beperk je het reinigen van het zwembad tot een aantal standaard taken. Op korte termijn is dat geen enkel probleem, toch raden we je aan volgende zaken regelmatig mee te nemen bij het reinigen van het zwembad.


Daarbij is het uiteraard wel wenselijk dat uw zwembad lekker verwarmd is, maar ook schoon is. Op het gebied van zwembadverwarming zijn wij u graag van dienst. Enorm aanbod producten om uw zwembad te. Je zwembad reinigen kan dus op verschillende manieren, hieronder staan ze kort uitgelegd. Het zwembad reinigen : een schoon zwembad is de voorwaarde voor onbezorgd zwemplezier.


Daarom moet het zwembad voortdurend worden schoongemaakt. Het zwembad met de hand schoonmaken is weliswaar de voordeligste manier maar niet optimaal noch eenvoudig. Hier stellen we een aantal praktische schoonmaak apparatuur voor zwembadonderhoud voor! Advies over zwembaden schoonmaken.


Je zwembad staat net opgesteld voor de warme dagen, nu is het belangrijk dat het water schoon en veilig blijft. Op deze pagina geven we je tips om je zwembad en zwemwater te onderhouden en zo lang mogelijk te genieten.

De filterzak voorkomt het verstoppen van de filter. De Interline stofzuiger reinigt uit zichzelf zowel ronde als ovale zwembaden. Onze medewerkers kunnen je helpen de juiste zwembad stofzuiger of pH-meter te vinden voor jouw zwembad onderhoud en geven je alle adviezen die je nodig hebt.


Het reinigen van uw zwembad is belangrijk. Zo blijft het zwemwater helder en schoon en zal ook de levensduur van het zwembad en de techniek verlengd worden. Tevens vergroot het ook uw zwemplezier, want niets is zo frustrerend dan te zwemmen in troebel en vies zwemwater waar bovendien een penetrant luchtje aan zit. Wanneer ook de bodem of wand van het zwembad vervuild is, raden wij aan gebruik te maken van borstels en bodemschepnetten. De borstels zijn in staat zowel de waterlijn als de zwembadwanden te reinigen.


De bodemschepnetten kunnen worden gebruikt voor het weghalen van het vuil dat zich op de bodem van het zwembad bevindt. Of je wel of niet kiest voor automatische reiniging hangt voor een groot deel af van de omvang van je Intex zwembad en de mate waarin je het zwembad gebruikt. Voor kleinere Intex zwembaden is een zwembadpomp eigenlijk niet nodig.


Je kan dan vaak beter zelf reinigen. Filterpatronen voor zwembaden reinigen met BSI cleaner. Verwijder haren, vet, kalkafzetting en andere soorten vuil snel en doeltreffend met onze BSI Filtercleaner voor filterpatronen. Geen vuil in uw filterpatroon is opgewassen tegen dit krachtige schoonmaakmiddel.


Proficiat, je hebt zonet een zwembad gekocht en de zomer staat nu garant voor uren speel- en spetterplezier in het water! De kinderen zijn blij en ook jij kan nu een hele zomer lang genieten van het heerlijk verkoelende water. Nu rest er je enkel nog het opstellen en vullen van het zwembad ! Toch, je water blijft niet altijd even zuiver en proper. Vul het zwembad aan tot normaal niveau met leidingwater. Vervang het filtergrind van je filterinstallatie na vijf jaar.


Filtergrind verliest haar reinigende vermogen met de jaren. Filter daarna net zo lang tot het water weer helder is. Kom eens langs bij een van onze winkels waar we zwembaden , zwembad accessoires en onderhoudsspullen voor zwembaden in het assortiment hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts