donderdag 22 april 2021

Zwembad zuiger

Gebruik de handige keuzehulp of vraag onze productexperts om deskundig advies. Bekijk ons ruime aanbod aan zwembadstofzuigers. Diverse capaciteiten verkrijgbaar.


Kies de stofzuiger die bij jouw zwembad past.

Nú een kopen is morgen een schoon zwembad. De zwembad zuiger heeft een lange lichtgewicht telescopische steel van 2. Heeft u een groter zwembad dan is de oplaadbare zwembad stofzuiger weer een perfecte oplossing. Extra brede (46cm) bodemzuiger, super goede kwaliteit met brede zuigmond. Geen zin om uw zwembad zelf te reinigen?


Maak het u zelf makkelijk en laat het vieze werk aan een zwembadrobot over. De tijd die een bodemzuiger- zwembadrobot nodig heeft is natuurlijk afhankelijk van de grote van het zwembad en het model zuiger. Gemiddeld doet een zwembadrobot er uur over om een zwembad schoon te krijgen.

Ook moeilijk bereikbare plekken leveren geen problemen op met een elektrische stofzuiger. De accu is meestal oplaadbaar, slechts enkele modellen werken op batterijen. Door een telescopische stang te monteren op de zuiger kunt u als het ware u zwembad ‘stofzuigen’, zoals u ook in de woonkamer doet. Dit type zwembad zuiger is in eerste instantie een zwembad bodemreiniger, maar kan ook gebruikt worden om de wanden mee schoon te maken. Ondanks dat u zelf het zwembadschoon maakt, is het wel een simpele en goedkope manier van reinigen.


Na het loslaten van de robot in het zwembad , zal het meteen de vloer, wanden en waterlijn gaan reinigen. De robot maakt gebruik van een multi-filtersysteem en kan daardoor vuil tot op het kleinste niveau opruimen. De oplaadbare stofzuiger houdt je zwembad schoon door al het vuil en fijne deeltjes met vacuum op te zuigen. Met deze oplaadbare zwembad stofzuiger zuig je met gemak zelfs takjes en zandkorrels op. Middels het micro filterzakje dat meegeleverd wordt, kan je tevens het allerfijnste vuil opzuigen.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Op deze wijze is het schoonhouden van het zwembad veel eenvoudiger en minder tijdrovend. Een zwembad stofzuiger zuigt moeiteloos algen, zan bladeren en ander vuil uit het zwemwater. Een robot zwembad zuiger reinigt het zwembad volledig automatisch en zelfstandig. Al onze zwembad stofzuigers komen, ieder in hun eigen prijsklasse, als beste uit de test.


Er is echter wel verschil in stofzuigers voor zwembaden. Geheel draadloos en volledig waterdicht is de zwembadstofzuiger een lichtgewicht binnen de bodemzuigers.

De zwembadstofzuiger is ideaal om opzet- en inbouw zwembaden en spa’s goed te reinigen. Als de zuiger bij een wand komt, zal deze automatisch van richting veranderen. Het filter zit intern verwerkt, zodat deze eenvoudig te legen valt na het schoonmaken.


Zo maakt de Auto Pool Cleaner het zwembad schoon zonder dat je er omkijken naar hebt. Goedkope zwembadrobot Mange is bijvoorbeeld een handige en betaalbare zwembadrobot. Dit kan zand of aarde zijn dat aan de voeten is blijven kleven, insecten, blaadjes of ander klein afval die je liever niet in het zwembad ziet. Om goed te kunnen functioneren, vereist de bodemzuiger een filterpomp met een capaciteit tussen de 5. Zwembadrobot voor kleine en grote zwembaden.


Bestel jouw zwembad bodemreiniger extra goedkoop bij Heuts! Unieke aanbieding: bodemreinigers voor een lage prijs! Er zijn handzuigers en automatische zuigers op de markt om vuil van de bodem te halen. Deze vuildeeltjes kunnen worden opgezogen met een zwembad stofzuiger, ook wel een bodemzuiger genoemd.


Intex maar jaar garantie geeft en het probleem niet onderkent. Sommige zwembadrobots zijn enkel voor de bodem en andere voor de bodem of de bodem en de wanden. Met de schoonmaakset Intex Onderhoudsset Deluxe heeft u direct alles in huis om uw zwembad proper te houden. In dit pakket zit een telescopische zwembadsteel, een oppervlakte- én bodemschepnet, een borstel en een bodemstofzuiger. Sluit de zuiger aan op de uitgang van het zwembad en het zwembadvuil dat u opzuigt wordt naar uw filterpomp afgevoerd.


Vind zwembad zuiger op Marktplaats. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Voor iedereen een voordeel.


Wanneer je een zwembad in de tuin of op het terras zet en het er de hele zomer laat staan, is de kans groot dat er na verloop van tijd vuil terecht komt op de bodem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts