vrijdag 30 april 2021

Zwembad stofzuiger

Zwembad stofzuiger

Het grootste assortiment zwembadrobots voor elke bodem vind je bij Fonteyn. Neem contact op voor deskundig advies. Voor 16:bestel is morgen in huis. Echt alles voor je zwembad hebben wij in ons assortiment! Met een stofzuiger zuig je het vuil makkelijk op.


Zwembad stofzuiger

Er zijn hele simpele varianten op de tuinslang, maar er zijn ook stofzuiger sets op de pompkracht en zelfs semi automatische zwembad stofzuigers. Kies de stofzuiger die bij jouw zwembad past. Een zwembad stofzuiger zuigt moeiteloos algen, zan bladeren en ander vuil uit het zwemwater. Op deze wijze is het schoonhouden van het zwembad veel eenvoudiger en minder tijdrovend.


Een robot zwembad zuiger reinigt het zwembad volledig automatisch en zelfstandig. Het enige grote nadeel aan een manuele zwembadstofzuiger is dat het erg tijdsintensief is. Voor één onderhoudsbeurt in een zwembad van bv. Bij zware vervuiling dien je het vuil opnieuw op bodem te laten zakken, hierdoor zijn er meerdere onderhoudsbeurten nodig voor het zwembad schoon te maken. Robuust en efficiënt, dit is de AquaVac 3zwembadrobot.


Deze zwembad stofzuiger reinigt de vloer, de wanden alsmede de waterlijn. Tevens is het voorzien van een microprocessor met ASCL bestuurslogica die de vorm en de afmetingen van het zwembad berekent om een efficiënte schoonmaak tot in de kleinste hoeken te garanderen. Bestel jouw zwembad bodemreiniger extra goedkoop bij Heuts!


Echter zijn er diverse soorten zwembadstofzuigers. Deze Intex stofzuiger verwijdert bladeren, zand en insecten van uw zwembadbodem en dat geheel zelfstandig! De bodemzuiger werkt op de druk van de zwembadpomp. Wanneer je een zwembad in de tuin of op het terras zet en het er de hele zomer laat staan, is de kans groot dat er na verloop van tijd vuil terecht komt op de bodem. Dit kan zand of aarde zijn dat aan de voeten is blijven kleven, insecten, blaadjes of ander klein afval die je liever niet in het zwembad ziet.


Zwembad stofzuiger

Een unieke stofzuiger om het bubbelbad of zwembad te stofzuigen! Intex zwembad stofzuiger werkt super simpel. Kom eens langs bij een van onze winkels waar we zwembaden , zwembad accessoires en onderhoudsspullen voor zwembaden in het assortiment hebben. Onze medewerkers kunnen je helpen de juiste zwembad stofzuiger of pH. Robuust ontwerp voor zware industriële omstandigheden.


De Super Vac manuele zwembad reiniger reinigt uitstekend en door de bijkomende gewichtjes zal de stofzuiger niet beginnen drijven, maar blijft hij stevig op de bodem zitten. Ook voor de hoeken is deze reiniger erg handig met zijn 3-hoekige vorm. Enig nadeel aan deze zwembad reiniger is het beperkte oppervlakte die hij bestrijkt. Krachtige oplaadbare stofzuiger van Intex voor het reinigen van spa’s, whirlpools en kleine zwembaden. De sterke accu kan minuten mee na opladen.


Hierdoor zijn er heel veel verschillende mogelijkheden en zwembad stofzuigers. Zwembaden zijn er in vele maten en materialen. Omdat ieder type zwembad een andere zwembad stofzuiger nodig heeft, is het belangrijk om het type zwembadrobot aan te schaffen dat past bij jouw zwembad. Fonteyn staat bekend om haar grote aanbod zwembad robots.


Door onze deskundige voorlichting en adviezen kunt u optimaal genieten! Deze zorgt er namelijk voor dat je de hele zomer plezier kunt beleven van jouw zwembad. Wij hebben enkele producten die vuil uit het water vissen.


Zwembad stofzuiger

Denk aan de zwembad skimmer of de filterpomp. Met dit schoonmaakset haalt u alle instrumenten die u nodig heeft voor het schoonhouden van uw zwembad in huis. Met deze oplaadbare bodemstofzuiger van Lay-Z-spa kunt u uw kleine zwembad of spa schoonmaken. De stofzuiger werkt zonder pomp en vangt het vuil op in een RVS filter.


Deze is eenvoudig te legen en heeft bovendien een transparant omhulsel, waardoor u goed kunt zien hoe vol het zit. Of wil je zeker zijn dat je jouw zwembad onderhoud goed uitvoert en dat je zwembadwater bijvoorbeeld exact de juiste pH-waarde heeft?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts