dinsdag 6 april 2021

Zwemles aalsmeer

Zwembad De Waterlelie is al meer dan jaar het adres in Aalsmeer voor zwemlessen, banenzwemmen, sportgroepen en vrijzwemmen! Maar liefst dagen in de week kunt u banenzwemmen in ons banenbad en dagen per week geven wij zwemlessen volgens de EasySwim-methode. Bij ons bent u Welkom in beweging. ESA is verantwoordelijk voor de meeste binnen- en buitensportaccommodaties in de gemeente Aalsmeer.


Ik wil op zwemles in De Waterlelie.

Zwemles in erkend instructiebad. Zwemmen leren is zwemveílig worden. In De Meerkamp zijn er diverse soorten zwemlessen. U kunt als ouder dus kiezen voor een zwemles die het best bij uw kind past. De zwemlessen zijn opgedeeld in “kikkersprongen” en bij elke behaalde kikkersprong krijgt uw kind een puzzelstukje van de kikker, die u bij begin van de lessen ontvangt.


Mocht een zwemles uitvallen door toedoen van het zwembad (bijvoorbeeld onweer en sportdagen) dan zal deze ingehaald kunnen worden. Gedurende het zwemseizoen zijn er twee afzwemmomenten. Zwembad de Waterlelie is een zwemschool voor zwemles in Aalsmeer.

Bij deze zwemvereniging, met rond de 7leden, geven gediplomeerde instructeurs zwemles aan kinderen vanaf vier jaar. We gebruiken marketing en technische cookies van onszelf en van derden. Als u voortgaat met surfen op deze website, gaat u akkoord met onze cookies policy. Het aanbod van zwemschool de Hoefsevonder is er voor iedereen, van jong tot ou dagen in de week. Denk hierbij aan baby-, peuter- en kleuterzwemmen, zwemles A, B en C, zwemles voor kinderen met een beperking, aquarobic, trimzwemmen, aquatrim, vrijzwemmen en meer bewegen voor ouderen.


Maar eigenlijk moet elke zwemles al een feestje zijn. Dat is het ook als ouders zich een paar dingen goed voor ogen houden: Geen kind is gelijk. De een leert wat sneller dan de ander. A-diploma in weken - In de zomervakantie houden we een cursus A diploma. Start op maandag juli (vol), maandag juli (vol) of maandag augustus ( VOL).


Welkom in zwembad ‘De Waterlelie’ Aalsmeer Allereerst heten wij u van harte welkom. Zwemschool de Drijver geeft ook privé- zwemles. Dit betekent dat de groepjes zeer klein zijn, - kinderen, en als enige in het zwembad aanwezig, er is geen afleiding van andere groepen of badgasten. Het Oosterbad en de Futen zijn een samenwerking aangegaan.


Uiteraard is privé zwemles voor kind of kinderen ook mogelijk. Kleinere groepen betekent meer individuele aandacht!

Vanaf donderdag augustus beginnen we weer met zwemles ! Nieuwe kinderen worden vanaf eind september opgeroepen. Wij bieden het enige echte Zwem-ABC. In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. Kies op weg naar zwemles voor woensdag en vrijdag ochtend zwemlessen.


Er is een wachtlijst van circa maanden. Niet voor op weg naar zwemles. Deze wachtlijst geldt ook voor kinderen die al elders zwemles hebben gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts