donderdag 7 januari 2021

Zonnecollector voor zwembad

Benieuwd hoe jij jouw huis kan verduurzamen? Meld je aan voor een gratis OmschakelScan. Met de Omschakelscan bekijken we je woonsituatie en rekenen we alles voor je door.


Zo bespaar je tot wel 1. Verwarmen met tot minder gas. Bespaar op kosten voor warm water.

Zwembadverwarming al vanaf €995. Scoor nu woonartikelen met extra korting. Bezoek de winkel of bestel eenvoudig online! Bekijk onze meubels en accessoires voor huis en tuin. Zonnecollector zwembad : uitvoeringen en prijzen.


Ruim assortiment, topkwaliteit! In dit artikel bespreken we de uitvoeringen van zonnecollectoren voor het zwembad en hun prijzen. Met een zonnecollector verwarm je het zwembad door gebruik te maken van het zonlicht.

Met een zwembad zonnecollector , is het mogelijk om uw zwembad op een energiezuinige en goedkope manier te verwarmen. Zonnecollectoren zijn eenvoudig op de pomp en het zwembad aan te sluiten en kunnen daarna naast het zwembad of op een dak geplaatst worden. Let er bij de aanschaf op dat u genoeg zonnecollectoren koopt voor uw zwembadverwaming. Eens aangeschaft werken ze volledig kosteloos op zonne-energie. Tijdens de zomermaanden kan u met uw zonnecollectoren uw zwembad een vijftal graden verwarmen.


Het zwembad staat in verbinding met de zonnecollector via twee buizen. De eerste buis zuigt het water uit het zwembad op en brengt ze naar de zonnecollector. Daar wordt het water verwarmd. Vervolgens zal een andere buis het opgewarmde water terugvoeren naar het zwembad.


Dit systeem wordt het vaakst toegepast. Wij adviseren om de zonnen collector vlak naast de pomp te zetten. Wil je de zonnecollector verder van je bad hebben afstaan dan kun je slang op rol bij bestellen. Een warmte pomp, die soms ook een brommend geluid maakt, of een cv ketel om uw zwembad te verwarmen zijn wij geen voorstander van. Een investering in onze zwembad solar zonnecollectoren is ons inziens een betere keuze.


Onze solar zwembadverwarming heeft kleine kanalen per mwaardoor het zwembad water zeer goed door de zon verwarmt wordt. De energie besparende collectoren zijn altijd toepasbaar en kunnen gemakkelijk worden aangesloten op uw bestaand zwembad filter systeem. De zonnecollector is te gebruiken voor elk zwembad zowel binnen als buitenzwembad.


Stel het zwembad heeft eindelijk een goede temperatuur bereikt, maar het gaat vannacht afkoelen, dan daalt het zwembadwater temperatuur weer.

Wanneer je hebt besloten welke type zwembad verwarming het beste bij je past kun je gaan uitzoeken welk product binnen deze categorie geschikt is voor jouw zwembad. Hydraulisch schema zwembad opwarmen met zonnecollectoren Bron: Viessmann Derhalve zijn deze absorbers alleen geschikt voor gebruik in een omgeving waar een gering temperatuurverschil is met de absorber, dat wil zeggen alleen toepasbaar bij een zeer kleine ΔT. Maar waar moet je dan op letten? De meest gebruikte toepassing voor onverglaasde collectoren zijn openlucht zwembaden.


Zonnecollectoren, bij Azalp vindt u altijd de betaalbare en juiste producten die helemaal voldoen aan uw wensen en behoeftes. Dus laat u verassen en bekijk snel ons. Koop hem nu voor €15deze set van zonnecollectoren voor zwembadverwarming zorgt voor gratis. Uw zwembad opwarmen met zonnecollectoren?


Hier vindt u de nodige informatie over deze milieuvriendelijke methode. Zowel voor binnen- als buitenbaden. Door aansluiting aan de filterpomp circuleert het water in de slangen. Voor optimale prestatie, moet de zwembad zonnecollector naar het zuiden gericht zijn. Wat een groot gat in de cijfers kan verklaren: het zwembad zelf is ook een zonnecollector , van om en nabij m² als je de zonvangende zijkant meetelt.


Alternatief voor zwembad verwarmen met zonne-energie: warmtepomp. Als je niet voor zonne-energie wil kiezen om je zwembad te verwarmen, dan is een warmtepomp een milieuvriendelijk alternatief. Meestal zal men kiezen voor een warmtepomp van het lucht-water type: het apparaat zet de koude buitenlucht dan om in verwarmd water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts