maandag 18 januari 2021

Zuiderbad zwemles

Zwemles voor kinderen van tot jaar. Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma’s. Test uw zwemveiligheid op dinsdag oktober van 14.


Kunt u nog niet zwemmen of wilt u een extra diploma halen, dan bent u van harte welkom. Leszwemmen voor vrouwen is een initiatief van Stadsdeel Zuid in samenwerking met de Stichting Combiwel. Op maandag avond kunnen kinderen van tot jaar zwemles bij ons krijgen in dit mooie gebouw.

Wij hebben lesuren namelijk van 18. In beide uren wordt er lesgegeven vanaf de eerste kennismaking met water tot het behalen van het B-diploma. Het waterbassin werd als het ware op de fietsvloer gezet. Een overzicht van alle zwemlessen, zwemscholen, zwembaden (met zwemtijden en kosten) in jouw omgeving vind je op Kidsproof. Alle rechten voorbehouden.


Zwemschool Amsterdam verzorgt zwemlessen voor alle kinderen. Zuiderbad is een zwemschool voor zwemles in Amsterdam. Nu direct starten met zwemles !

Het zuiderbad heeft op donderdagmiddag 15. Het zwembad heeft alleen een binnenbad. Van 20:tot 21:uur is er zwemles voor beginners. Privé zwemles les van min – alleen op aanvraag: vanaf € 200. Maandkaart volwassenen Eén vaste les per week van min.


Kies op weg naar zwemles voor woensdag en vrijdag ochtend zwemlessen. Er is een wachtlijst van circa maanden. Niet voor op weg naar zwemles.


Deze wachtlijst geldt ook voor kinderen die al elders zwemles hebben gehad. Sportfondsenbad Oost Ger Loenen. Je kids kunnen hier op zwemles maar jij zelf kan lekker ontspannen in de whirlpool en het stoombad of sportief. Individueel zwemles vanaf jaar.


De beste zwemlessen bij u in. Als u uw kind aanmeldt voor zwemles , dan volgt het eerst een intake-les. Dit noemen we een watervrijheidsles.


De watervrijheidslessen worden gegeven op woensdag- en vrijdagmiddag. In de les wordt het niveau van uw kind bepaald.

Wanneer uw kind voldoende watervrij is, gaat uw kind door naar de reguliere zwemles. Ze is net vier en gaat naar zwemles. Haar handen toetervormig om haar mond. Na het zwemmen eten en drinken de kinderen en drogen ze hun haren bij de haardroger. Kinderen stappen de bus weer in en vertrekken.


Voor al onze trainingen geldt dat je al moet kunnen zwemmen. Van mei tot september zijn we in het buitenbad Flevoparkbad. Het Zuiderpoortbad maakt deel uit van een multifuctioneel sportcomplex de Zuiderpoort.


Het combibad heeft binnen een m wedstrijdbassin en een instructiebassin. Zwemvereniging waar plezier voorop staat. Op donderdag maart zijn we bij de Watervrienden Amsterdam-Noord gestart met een nieuwe opzet voor alle kinderen in het. DE BESTE ZWEMLES VAN AMSTERDAM.


Uw evenement bij het Marnix, een sportlocatie vol mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts