dinsdag 26 januari 2021

Zwembad velp

Op zoek naar zwembad velp? Telefoonnummer, adres en meer! Boek uw Hotel in Velp online. Reserveer online, laagste prijzen. Zoek informatie over Finecomb.

Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Het zwembad beschikt over een wedstrijdba peuterbad en een zonnebank. Nieuw zwembad in Velp : Het Biljoenbad. De werkzaamheden voor het nieuwe zwembad in Velp zijn in volle gang.


Op maandag mei is met de onthulling van het bouwbord de naam van het nieuwe bad bekend gemaakt. Met grote meerderheid van stemmen heeft u gekozen voor: Het Biljoenbad. We gaan op het terrein van het oude zwembad aan de slag met het herstellen van een takkenril.


Beekhuizenseweg in Velp.

VELP - Het nieuwe overdekte zwembad in Velp gaat Biljoenbad heten. De naam werd maandagmiddag op de bouwplaats aan de Gruttostraat onthuld door twee wethouders van de gemeente Rheden: Marc Budel (sport) en Gea Hofstede. Veel kinderen hebben er zwemles, maar er komen ook veel bezoekers om gewoon lekker te zwemmen. Bijkleuren onder de zonnebank kan overigens ook.


Neem hier een verfrissende duik in natuurzuiver bronwater! In de ligweide kun je heerlijk zonnen en op het terras geniet je van een hapje en drankje. Rust en sfeer zijn in De Hangmat de belangrijkste factoren. Inwoners van de gemeente Rheden kunnen tot en met april stemmen op hun favoriete naam. Zwembad Velp gaat Biljoenbad óf Gruttobad heten.


Het inschrijven voor zwemlessen kan elke dag aan de kassa van zwembad de Dumpel te Velp , kan helaas nog niet digitaal. Een subtropisch zwembad is erg leuk om te bezoeken. Er zijn er heel wat te vinden in Nederland.


Zo heb je bijvoorbeeld subtropisch zwembad de Meerval in Wijchen, het Marveld Recreatie in Groenlo en het Bosbad in Putten. Het recreatie bad van het subtropische zwembad van Hogenboom vakantiepark de Berkenhorst beschikt over veel waterattracties voor jong en oud. Overdekt zwembad De Dumpel in Velp dat onderdeel uitmaakt van sportcomplex De Dumpel.

Tevens is er een horeca voorziening en een danszaal, deze zijn verpacht. Een dagje meehelpen voor het beschermen en behouden van natuur en landschap. Er is een sporthal en een gymzaal. De deuren blijven langer dicht dan gedacht, omdat de defecte pomp bij nader inzien niet kon worden gerepareerd. Er moet nu een nieuwe pomp komen.


Dit zwembad vervangt zwembad De Dumpel. Naast het zwembad is plaats voor groen, parkeren en een sport- en speelvoorziening. Maar welke naam krijgt dit nieuwe bad?


Gemeente Rheden vraagt inwoners hierover mee te denken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts