dinsdag 12 januari 2021

Zwemles zwijndrecht

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Starten met en inschrijven voor zwemles kan vanaf de leeftijd van jaar. Zwijndrecht , NL Speciale zwemlessen. Er wordt op verschillende dagen en tijden lesgegeven.


Bij inschrijving kunt u met de receptie overleggen welke dag en tijd u het beste uitkomt. U kunt uw kind nu al opgeven aan de kassa. Uw kind komt dan op een wachtlijst en wordt in de maand dat het jaar wordt in ons lessenbestand opgenomen en als er een plaatsje vrij is wordt uw kind vervolgens opgeroepen.


U ziet al die mensen lekker zwemmen? U zou dat eigenlijk ook wel willen maar denkt: Dat lukt toch niet meer. Niets is onmogelijk in sportcomplex De Hoge Devel.


Speciaal voor volwassenen hebben wij een programma opgezet zodat u onder begeleiding en in alle rust leert zwemmen. Ik geef privé zwemles aan kinderen in het zwembad van Mechelen Twee kindjes samen komen leren zwemmen € per kind. In het zwembad verzorgen wij diverse zwemlessen en groepslessen. Het sportcomplex beschikt verder, naast de diverse binnen- en buitenbaden, over squashbanen, zonnebank, een stoomcabine, mini whirlpools en een hot whirlpool. Deelnemers van alle leeftijden kunnen bij ons de benodigde vaardigheden verkrijgen om in open water en in een zwembad veilig te leren zwemmen.


Naast de benodigde vaardigheden kunnen deelnemers bij ons ook hun zwemdiploma halen. We hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons onderwijs en rust in de groepen. Om die reden bewaken we de groepsgrootte van de verschillende klassen en wordt er voortdurend gekeken naar de specifieke samenstelling van de groepen.


Een zwembadpas kost eenmalig € en is alleen geldig in het weekend in het binnenbad onder begeleiding van een betalende volwassene. Zwemles leeftijd De leeftijd waarmee je kind kan starten met zwemles wisselt per zwemlesaanbieders. Over het algemeen kunnen kinderen vanaf tot jaar op zwemles , er zijn zwemlesaanbieders die een minimale leeftijd van jaar aanhouden. Watervrij maken Je kindje leert te luisteren naar de zweminstructeur en raakt ‘watervrij’. Zwembaden, -scholen en -leerkrachten bepalen zelf welke diplomalijn zij uitvoeren.


Het is daarom verstandig bij het zwembad in de buurt of de zwemschool of. De ene zwemles is de andere niet. Bij Zwemschool Kikkersprong hebben wij een geheel eigen lesmethode ontwikkeld gebaseerd op de basisprincipes van het “zwem-ABC”. Kenmerkend voor deze lesmethode is dat de kinderen één op één vanuit het water begeleid worden.


Start in januari met onze maanden Turbo en behaal voor de zomervakantie je A-dploma! Zwemles tot en met internationaal erkend zwemdiploma-A. Is de zwemdag een BSO-dag? Dan regelt u vervoer en begeleiding zelf. Iedere eerste zwemles van de maand is het.


Had van een oud- collega al begrepen dat er daar (vroeger) zulke lessen waren, dus daar ga ik achteraan! Leg uit dat je je ogen wijd open moet doen, omdat anders het water irriteert tussen je oogleden. Vertel dat je onder water alles wazig ziet, alsof je een verkeerde bril op hebt. Is je kind volledig ’watervrij’, dan op naar zwemles ! Op de zwemles pagina’s vind je alles over het Zwem ABC en de eisen die aan de zwemdiploma’s worden gesteld.


Ook vind je hier informatie over de zwemlessen die volgen op het Zwem ABC. Op de speciale zwemleraar pagina kun je de vorderingen van jouw kind op zwemles volgen. Zwemmen is voor iedereen leuk.


Naast de kleedcabines beschikt het bad over opbergkluisjes die kostenloos (€ - borg) gebruikt kunnen worden. Uiteraard zijn warme douches aanwezig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts