maandag 20 juli 2020

Weitech muizenverjager

Wij hebben de beste oplossing die er te vinden is. De nieuwste modellen vindt u hier - aangevuld met de unieke technologie van Primrose. Voor 23:bestel Morgen in huis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop.


Beschermde oppervlakte tot 45m².

Nu kun je de muizen verjagen met ultrasone geluiden. Deze geluiden zijn onhoorbaar voor mensen. Wij vroegen ons af of deze apparaten goed werken? Zag een advertentie waarbij je het ook rustig kunt gaan gebruiken in een baby kamer. De insecten en muizenverjager 2is een verjager met een ultrasoon geluid die werkt tegen muizen, spitsmuizen en insecten.


De verjager werkt zowel op batterijen als op het stopcontact. Muizenverjager op batterijen. Deze insecten en muizenverjager is helemaal in te stellen.

U kan er voor kiezen om het apparaat muizen te laten verjagen of insecten. Deze losse adapter is spatwater bestendig en geschikt voor buiten. De lengte van de kabel is meter. Ongedierteverjager om muizen, vlooien, teken en kruipende insecten zoals zilvervisjes, mieren, kakkerlakken of spinnen te. Snel in huis Veelal gratis verzonden.


Deze muizen verjager werkt zonder chemicaliën of gif en is uitvoerig getest in laboratoria. Wel adviseren wij dit apparaat niet te gebruiken als u bijv hamsters in huis heeft. Weitech ultrasone ratten en muizenverjager. Bestel nu online bij Agradi. Ultrasone ratten- en muizenverjager op batterijen: niet hoorbaar voor mensen en ideaal voor in uw huis, garage, zolder, schuur of tuinkas.


Kan aan het plafond of aan de muur bevestigd worden. Neemt geen ruimte op de grond en is onopvallend. Het apparaat lijkt op een rookalarje kunt niet zien dat het om een muizenverjager gaat.


Indien de te beschermen ruimte is uitgerust met meubels en zachte materialen, zal het apparaat minder oppervlakte beschermen. Aansluitbaar op 220V met een 2m lange kabel. De ratten- en muizenverjager van Nature is effectief tot à 100mmet een spreidingshoek van 1graden.

Het ultrasone apparaat is 11cm hoog, 9cm breed en 7cm lang. Geen last meer van ratten of muizen? Reken met ze af met de ratten- en muizenverjager met ultrasoon geluid van Nature. Heeft u een vraag of wilt u advies? Persoonlijk contact en service staan bij Verjager.


De ultrasone tonen die de ongedierteverjager uitzendt, werken in op het zenuwstelsel van het ongedierte, waardoor het op de vlucht slaat. Elektrische ultrasone verjager voor binnen en verjaagt o. Wees de eerste om “Ultrasone muizenverjager 90mweitech ” te beoordelen Reactie annuleren. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts