dinsdag 7 juli 2020

Zwembad beweegbare bodem

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Zwembadtrap bij zwembad met beweegbare bodem. De zwembadtrap zakt bij een zwembad met een beweegbare bodem mee met de vloer.


Is de diepte maximaal dan zie je plots de volledige zwembadtrap verschijnen. Een beweegbare zwembadbodem is onmisbaar in een modern, hedendaags zwembad. Als je niet bekend bent met dit concept vraag je je misschien af wat hier de voordelen van zijn.

Die hebben wij op een rijtje gezet op deze pagina. De beweegbare zwembadvloer van Variopool zijn ontworpen op basis van een drijvend concept. Over de productie van onze zwembad bodem kunnen we u niet veel verklappen. Maar in deze video krijg je een idee hoe we te werk gaan om de bodem van in onze werkplaatsen naar uw zwembad te transporteren. Met beweegbare zwembadbodems en keerwanden in uw zwembad haalt u meer rendement uit het wateroppervlak, en wordt het zwembad interessanter voor diverse doelgroepen, die verschillende activiteiten kunnen uitvoeren.


Voor meer informatie over een beweegbare bodem of een keerwand verwijzen wij u graag door naar de rest van onze website. In Frankrijk zijn de zwembadeigenaars verplicht, indien het zwembad niet veilig blijkt te zijn na afdekking, een omheining rond hun zwembad te plaatsen om drenkelingen te voorkomen. Dankzij het grote draagvermogen van de beweegbare bodem overtreft deze de Franse veiligheidsnorm en bent u dus gerust als uw zwembad zich in gesloten toestand bevindt.


Bekijk in deze video hoe een polyvalente ruimte in enkele seconden tijd veranderd in een binnenzwembad dankzij een beweegbare bodem. Tegelijkertijd vormt het terras een isolerende afdekking waarmee u fors bespaart op het energieverbruik voor de verwarming van uw zwembad. Beslist een verantwoorde “diepte-investering” dus voor uw bestaande of nog te bouwen zwembad. Maak van het terras een zwembad.


U hoeft geen keuze te maken tussen ruimte op het terras of voor een zwembad. Benut de vierkante meters dubbelop door middel van een beweegbare zwembadbodem. U kunt de beweegbare bodem als terras, dansruimte of feestlocatie gebruiken.


Inmiddels zijn er al meer dan 1KBE-vloeren verkocht.

Naast het installeren van nieuwbouw beweegbare zwembadvloeren, doen wij ook het jaarlijks onderhoud van veel zwembaden in het gehele land. Wij hebben een beweegbare bodem ingebouwd in ons inox zwembad via RVS Swimming Pools. Handig wanneer het zwembad niet gebruikt wordt gebruiken we de ruimte volledig.


Is wel niet goedkoop, maar we zijn er heel tevreden over. Hierdoor zijn ze handelbaar en hoeven er geen grote ‘voorzieningen’ getroffen te worden tijdens de montage van de vloer. In tegenstelling tot de traditionele beweegbare zwembadbodems, heeft de VDH beweegbare bodem geen bouwkundige kelder rondom het bassin nodig. Met een Cfloor in huis kan u gerust op twee oren slapen.


Want in de bovenste stand sluit de beweegbare bodem perfect aan bij de onmiddellijke omgeving, waardoor de veiligheid van mens en dier gegarandeerd is. Want genieten van een zwembad , dat is genieten van absolute gemoedsrust. Door een defect aan de beweegbare bodem blijft deze vast staan op 1. Dit heeft gevolgen voor de groepslessen die normaal gesproken op de beweegbare bodem gegeven worden. De lessen gaan wel door, maar zullen op een andere manier gegeven worden. Op dit moment is het nog niet bekend hoe lang dit gaat duren.


How to build your own swimming pool. All process, step by step (in only minutes). Naessens Swimming Pools bouwde onlangs een binnenzwembad met een beweegbare bodem.


Het ene moment heb je een prachtige polyvalente ruimte en enkele minuten later geniet je van je zwembad. Daarnaast is van ons beide de wens, een zwembad in de tuin. Nu kwam alleen een gekke gedachte voorbij om hier een soort dek overheen te kunnen rollen zodat je de m² even goed kan gebruiken als je niet wilt zwemmen.


Maar zo kwam ook de gedachte voorbij voor een beweegbare bodem , en dan de eerste vraag hoe werkt dit? Kan iemand mij dit uitleggen? Het overdekt zwembad is onderverdeeld in een wedstrijdba instructiebad en een recreatiebad.


Het wedstrijdbad (graden) is meter lang en meter breed. Het instructiebad (graden) is voorzien van een beweegbare bodem (van m tot m) en is 10m bij 10m. Droomt u van een zwembad met een beweegbare bodem ? Aangezien de bodem van uw zwembad beweegbaar is, kan u bovendien de diepte van het zwembad wijzigen indien u dat wenst.


Is dit het zwembad van uw dromen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts