vrijdag 31 juli 2020

Zwembad driesprong zoetermeer

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Find zwembad zoetermeer vandaag! Haal nog meer uit je geld.


Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal!

Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Met bus zal u uit moeten stappen bij halte Sportcentrum de Driesprong.


Vanaf de halte bent u zo bij ingang van het zwembad. Met tram kunt u uitstappen bij halte ‘Delftsewallen’, vanaf hier is het nog minuten lopen. Bekijk het rooster (PDF) van de kerstvakantie voor zwembad de Veur en zwembad de Driesprong in Zoetermeer.

Zwemactiviteiten in zwembad De Driesprong in Zoetermeer. De gemeente beschikt over twee zwembaden : De Veur en De Driesprong. Daar kunt u terecht voor banenzwemmen en deelnemen aan zwemlessen en doelgroeplessen. De organisatie van dit zwemprogramma wordt uitgevoerd door het Zweminstituut. In De Driesprong kunt u terecht voor: Aquavaria, AquaVitaal, Banenzwemmen, Leszwemmen Volwassenen (incl.


Besloten Vrouwen zwemmen), Trimzwemmen en Zwangerschapszwemmen. In Zwembad de Veur biedt het Zweminstituut nog meer activiteiten aan. In zwembad De Driesprong worden verschillende warmwater therapieën gegeven, onder andere het Medisch Trainingscentrum (MTC), Sophia Revalidatie en Doing maken gebruik van het therapeutische warme water in dit zwembad. Begeleiding is mogelijk in en uit het zwembad. Door de begeleiding wordt geen hulp geboden met het aan- en uitkleden.


Zo nodig dient u zelf voor begeleiding te zorgen. Zwemles in zwembad De Driesprong in Zoetermeer. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het Zwem-ABC, gesteld door de Nationale Raad Zwemdiploma's (NRZ).


Het Zweminstituut geeft zwemles voor het behalen van zowel het A, B en C-diploma. Van harte welkom bij Tuincentrum de Driesprong in Zoetermeer. Hier zullen wij u wekelijks informeren over onze top aanbiedingen en laatste nieuwtjes. Maar ook onze folders, VIP-acties en seizoenstips zijn het bekijken meer dan waard. Kamerplanten, potterie, dierbenodigdheden.


En wilt u graag online artikelen bestellen?

Groot tuincentrum in Zoetermeer. Op rijafstand van Den Haag, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs en Delft! Naast tuin- en kamerplanten ook. Zwembad De Driesprong is één van de bedrijven in de categorie zwembaden in de stadsgids van indebuurt Zoetermeer.


Dit bedrijf is dagen per week geopend. Nieuw Zoetermeers zwembad of uitbreiding De Veur. In het laatste geval wordt zwembad De Driesprong aan de Van Stolberglaan gesloopt.


De Driesprong is goed bereikbaar vanuit Den Haag. Het college heeft dinsdag een memo naar de gemeenteraad gestuurd met een uitwerking van de plannen voor een recreatief zwembad in Zoetermeer. In een variant wordt zwembad De Veur uitgebreid met buitenwater en zwembad De Driesprong opgeknapt.


De tweede variant gaat uit van sloop van De Driesprong en de bouw van een geheel nieuw zwembad. Zoetermeer , die ook te vinden zijn in de rubriek zwembad de driesprong !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts