donderdag 2 juli 2020

Venkelstamppot

Een lekker hollands recept. Dit venkelstamppot recept is klaar in min. Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken.


Venkelstamppot met gebakken tomaat. Een zomerse variant op de oer-Hollandse stamppot. In plaats van een stevige vleesvervanger, bak je wat tomaat met venkel.

De olijven en rucola maken het helemaal af! Lees hier het heerlijke recept van CêlaVíta. Probeer vanavond eens dit heerlijke aardappelgerecht van CêlaVíta. Een erg lekkere stamppot die je ook nog eens zo op tafel hebt staan. Ik gebruikte zelf bospeen omdat ik die een wat zoetere smaak vind hebben, eventueel kan je ook winterpeen gebruiken.


Snijd de filets en de bouten van het karkas en leg ze afgedekt in de koeling. Hak de karkassen doormidden. Benodigdheden voor personen.

Gremolata takje peterselie, de blaadjes geplukt takjes dille rasp van ½. Maak zelf venkelstamppot met spekjes en tomaat. Soms is er niets lekkerder dan een ouderwetse stamppot met een gehaktbal. Maar in plaats van boerenkool of andijvie raden we je aan om eens venkel te proberen. Meer originele recepten en bereidingswijze voor aardappelgerechten vind je op gette.


Bart van Olphen staat weer in de Koffietijdkeuken en maakt stamppot met vis. Probeer nu dit super snelle recept gemaakt door Moodkids voor venkelstamppot met paprika en kabeljauw. Boerenkool- venkelstamppot met kip. Tijd voor echte winterkost. Deze stamppot is laag in de calorieën en goed voor het milieu.


Toch liever de gewone traditionele boerenkoolstamp? Ook met venkel kun je een heerlijke stamppot op tafel zetten. Dit recept van Wina met forel en sinaasappel is echt een aanrader!


Laat je boodschappen thuis bezorgen of haal het op bij jouw PLUS. Klik hier om snel naar de uitleg over koolhydraatarm eten te. Maar áls we stampen, dan stampen we met z’n allen.


Met deze fijne variant krijgt jouw baby de kans meerdere smaken tegelijk te proeven.

Ingrediënten voor personen vastkokende aardappelen 1gram spekjes venkelknol wortel el lactose vrije melk el rijststroop of honing als je er tegen kan. Kook de aardappelen in water in min. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Voeg de venkelreepjes toe en. Van dit merk liggen nu twee nieuwe rookworstvarianten in de winkels.


Eén met een vleugje venkel en een wat pittiger variant met chilipeper. Bekijk ook eens dit recept voor venkelstamppot met zoete aardappelpuree. Zoete aardappelpuree kruiden.


Wellicht ken je de klassieke ingrediënten van normale aardappelpuree: een scheutje melk, nootmuskaat, peper, zout, klontje roomboter. Het is al smeuïger van zichzelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts