dinsdag 14 juli 2020

Waterbehandeling jacuzzi

Waterbehandeling jacuzzi

Bespaar tot wel via kiesproduct. Het is belangrijk het water van uw Jacuzzi goed te onderhouden. Tegenwoordig zijn er veel verschillende onderhoudsmethodes, u vindt ze hieronder.


Waterbehandeling jacuzzi

Met AquaFinesse pakt u de bacterie bij de kiem aan! Onderhoud met Aquafinesse is onze favoriet. Kies een startpakket jacuzzi ! SWT is niet meer leverbaar, goed alternatief Aquafinesse. Genieten met de chloorvrije waterbehandeling van SWT Guardian Spa.


De vertrouwde doorzichtige fles met doseerdop is weer terug! Het schoonhouden van het water en de jacuzzi hoeft helemaal niet veel tijd te kosten, mits u het goed in de gaten houdt en de juiste producten gebruikt. Langere levensduur jacuzzi. Een goede waterbehandeling in uw jacuzzi is niet alleen belangrijk voor uw gezondheid maar is ook van invloed op de levensduur van het bad en de onderdelen.


Waterbehandeling jacuzzi

In ons assortiment vindt u diverse waterbehandelingsproducten voor uw Jacuzzi , spa, bubbelbad of zwembad. SWT van GUARDSON is een chloorvrije waterbehandeling met betrouwbare krachtige werking. Nu geen lekkende Flessen meer, we kunnen U laten zien dat Uw spa of zwemspa en zwembad water er als drinkwater gaat uitzien en ruiken. Om het water van je jacuzzi of spa gezond en helder te houden is het wel noodzakelijk om regelmatig onderhoud te plegen aan je jacuzzi.


De waterbehandeling van de jacuzzi is zeer belangrijk. U wilt genieten in fris en veilig water. Chloor is een beproefd middel maar heeft wel enkele nadelige bijwerkingen. Waarom waterbehandeling zo belangrijk is? Ten eerste omdat een teveel aan chloor huidirritatie kan veroorzaken, kan prikken in de ogen en ook de luchtwegen kan irriteren.


Ontspannen en jacuzzi , twee elementen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Extra diepe zitplaatsen zorgen ervoor dat u altijd met uw schouders onder water zit. Bovendien kunt u op deze manier optimaal genieten van het masserende water dat uit de jets komt en uw spieren helpt te ontspannen.


Met spa balancer wordt uw spa of swim-spa pas echt schoon zonder gebruik van chloor! Spa Balancer is het allerbeste waterbehandeling middel voor uw spa of swim-spa, whirlpool, soft tub, hot tub, jacuzzi of bubbelbad. Met slechts één dosis per week zorgt AquaFinesse voor schoon en helder water!


Waterbehandeling jacuzzi

Slechte waterkwaliteit door bijvoorbeeld een te hoge chloor dosering is ongezon het veroorzaakt huidirritatie en de hoge chloor concent. De Aqua-check Trutest Digitale Chloor PH. Tips voor een gezonde waterhuishouding van uw spa.


Heeft u een allergie voor chloor, bromine of andere producten? Gebruik dan SWT een 1 Chloorvrije waterbehandeling. Ga altijd schoon uw spa in, vooral make-up en bodylotion, zonnecreme’s en huidcremes kunnen de filters vervuilen. Jacuzzi waterbehandeling , Overige produkten Soft Touch (Spa Water Care) waterbehandelingset.


Op dit moment is SWT(Science Water Treatment) in onderzoek aangezien dit product een biocide is, het doodt de bacteriën op een effectieve wijze. Maar volgens de Europese wetgeving moet op een biocide product een toelating worden verleen dat heeft dit product niet op dit moment. Uw spa of jacuzzi blijft in topvorm dank zij ons uitgebreid gamma aan producten voor wateronderhoud en zoveel meer. Zowat alle onderhoudsproducten voor uw spa maar. Specialist in Bronboringen, Waterbehandelingssystemen en Aardwarmte bronsystemen.


Met meer dan jaar ervaring uw meest Betrouwbare Bronwaterleverancier. Hier vindt u veel onderdelen en accessoires voor MSpa bubbelbaden. Ook leveren wij onderhoudsproducten en diverse geuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts