woensdag 22 april 2020

Zorg en zekerheid zwemmen

Alles over Gezondheidszorg jobs Meer dan 300. Wij vinden gezonde mensen belangrijker dan winst. Wilt u een gezondheidscursus volgen om uw gezondheid te verbeteren? Actievoorwaarden: maximaal kinderen (tot jaar) per betalende volwassene op vertoon van de zorgpas.


Alleen van toepassing op het recreatief zwemmen op zondag. Daar krijgt u alle zorg die u nodig heeft. Op deze pagina staat meer informatie over wat zorg in een instelling inhoudt en of het wat voor u is.


Vind informatie over langdurige zorg in een instelling. De zorginstelling regelt de zorg samen met u, zodat de zorg aansluit bij uw behoefte. U kiest zelf uw zorginstelling. Zorg en zekerheid zwemdag. Wij bieden werkgevers een groot aantal voordelen.


Zwemmen is niet alleen leuk maar ook heel gezond. Je kunt de dekkingen vergelijken per aanvullende zorgverzekering voor iedere vergoeding. Onze zorg , de jonge zwemmers. Natuurlijk blijf je als ouder altijd als eerste verantwoordelijke voor de zorg en veiligheid van je kind.


Zwembad de Meent helpt je daar graag bij. Winter kon je het niet noemen, eerder een lenteachtige dag met weliswaar een harde wind. We zijn sterk geworteld in de Randstad en het Groene Hart.


We hebben geen winstoogmerk. Gezonde mensen zijn voor ons belangrijker dan rendement. En daarom kijken we verder dan verzekeringen en richten we ons op preventie. De Tweesprong zet je met plezier in beweging! Dit is nodig om de kwaliteit van de zorg op het gewenste niveau te houden.


En het mooie is, iedereen kan het leren. Dus voor iedereen is er wel iets te beleven in het zwembad! Hulp voor uzelf of voor een ander. Voor hulp aan huis, leuke beweegactiviteiten, dagjes uit, vakanties, maar ook hoge kortingen op ( zorg )verzekeringen en nog veel meer. De zorg die onze kinderen en jongeren nodig hebben, moet geleverd worden.


Landelijk is er teveel bezuinigd op de (jeugd) zorg. Ook is de zorg te snel naar de gemeenten doorgeschoven. De Jeugdzorg moest worden veranderd van dure naar goedkopere zorg. Dat gaat in Dordrecht en de regio moeizaam en hier moet hard aan worden gewerkt. Op zondag december kunnen de kinderen van tot jaar weer gratis komen zwemmen op.


Er zijn drie goede doelen aangewezen, waaronder De Zevensprong. In de open lucht zwemmen met je hond. Aan de kust: buiten het zomerseizoen (gemiddeld van oktober – mei) gelden op de meeste plaatsen geen beperkingen en mogen honden loslopen en zwemmen. Controleer dit voor de zekerheid bij de plaatselijke kustwacht.


Ruime keuze aan zorgverzekeringen, scherpe premie, hulp bij het regelen van zorg en eenvoudig online declareren. Bekijk alle voordelen van CZ en stap over. Ook voor onze aanvullende verzekeringen zijn er verschillende kortingsmogelijkheden. Check op onze website wat uw persoonlijke mogelijkheden zijn.


Kijk hier voor het overzicht. Ik hou ervan om met situaties van onze medemensen bezig te zijn. Ik ben leergierig, hou me graag bezig met nieuwe ontwikkelingen op mijn werk en heb graag gezelligheid op de werkvloer. In mijn privéleven hou ik van koken en zwemmen. Verzekerden met een AV-GeZZin of AV-Totaal krijgen bovendien bij aangesloten zwembaden korting op ouder- en kindzwemmen en leszwemmen.


Vergoeding zwangerschapszwemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts