dinsdag 7 april 2020

Zwemles wassenaar

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Alle beschikbare appartementen! Met ingang van maandag september a. Om verschillende redenen neem ik niet zonder meer kinderen over van andere zwemscholen. Diplomazwemmen in het Sterrenbad Let op: Surfschoenen zijn niet toegestaan.


Op iedere eerste zwemles van de maand wordt er geoefend met kleding zwemmen.

Om te mogen afzwemmen voor diploma A, B, en C moeten de kinderen minimaal één keer aan het testzwemmen hebben meegedaan! Als laatste willen we graag nog even de Club van 1van W. De maanden TURBOzwemcursus voor het internationale A-diploma is geschikt voor kinderen vanaf jaar binnen de regio Haaglanden, waaronder Wassenaar , Leidschendam en Voorburg. De eerste zwemles is tevens een testles waar door de zweminstructeurs beoordeeld wordt of uw kind kan deelnemen.


Het is ook mogelijk om gedurende het zwemmen gebruik te maken van het “natte” horeca gedeelte. Om sneller en met plezier te leren zwemmen maken wij gebruik van zwemvliezen, zwembril en flexibeam. Want wanneer uw kind met plezier naar zwemles gaat…doet u dat ook!


Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking op locatie of vraag een proefles aan zodat u kunt ervaren hoe wij invulling geven aan de zwemles.

Het Sterrenbad is een leuk en divers zwembad in Wassenaar. Je vind er een groot wedstrijd bad welke tijdens het recreatie zwemmen wordt omgebouwd met leuke speel attributen en een stoere springplank. Het tropisch recreatiebad is heerlijk om even lekker vrij te zwemmen, van de glijbaan te glijden of een rondje te maken in de stroming. Dit uit zich in het Zwem-ABC voor de allerkleinsten.


De Jonge Redders opleidingen voor stoere kinderen die zelf veilig willen zwemmen, maar ook anderen kunnen helpen waar nodig. En in de zomer het bewaken van het strand in Wassenaar door professionele lifeguards. Vind hier alle deals in Den_haag! Nieuws Zwembad De Wisselaar. Verbeter je zwemtechniek met.


WZK Zwemmen is een zwemschool voor zwemles in Wassenaar. Meer meldingen in deze omgeving. De Internet Zwemscore Module is het meest gebruikte leerlingvolgsysteem voor zwemles in Nederland.


Zwemles voor je kind nodig in Den Haag en omgeving? Een overzicht van alle zwemlessen, zwemscholen, zwembaden (met zwemtijden en kosten) in jouw omgeving vind je op. Ook is er een moderne horecavoorziening aanwezig.


In zwembad Aquamar wordt vanaf jaar zwemles aangeboden volgens het Nationale Zwem-ABC. Kinderen die nog geen zwemdiploma hebben, kunnen het dan halen. Kinderen met een diploma kunnen soms nog aanvullende diploma’s halen.

Kun je geen zwemles betalen? Gemeenten bieden vaak ondersteuning aan ouders als het lesgeld te hoog is en zij het niet kunnen betalen. Een groep enthousiaste instructeurs staat wekelijks aan de zwembadrand om kinderen te begeleiden naar een diploma van het zwem ABC. Je kunt bij ons van alles doen. Van borstcrawl leren tot het Kanaal overzwemmen van Engeland naar Frankrijk.


In zwembad het Zuiderpark in Escamp, Den Haag, kunt u vrij zwemmen en meedoen aan zwemactiviteiten. Lees meer informatie over het zwembad zoals de openingstijden. Zwembad Overbosch is een zwembad in Bezuidenhout, Den Haag.


Sportfondsen Voorschoten B. Bekijk de openingstijden, lessen, zwemactiviteiten en meer informatie over het zwembad. Onze BSO’s bieden vaak ook nog verschillende extra service, zoals de mogelijkheid om zwemles te volgen of halen en brengen naar sport- of muzieklessen. Onze medewerkers zijn uitstekend opgeleid en blijven ook continu leren en ontwikkelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts