maandag 6 april 2020

Weber compact 47 cm

Weber compact 47 cm

Kies uit producten vanaf € 999. Specialistisch advies nodig? Het rooster houdt de hitte goed vast en is makkelijk te reinigen. We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika.


Het grilloppervlak van het rooster bedraagt cm. Een ware klassieker onder de barbecues. De buitenkant is van geëmailleerd staal en het rooster is drievoudig verchroom wat allebei roest zoveel mogelijk tegengaat en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling.


Ook handig: met de brikettenmaatbeker kun je precies de juiste hoeveelheid briketten afmeten. Deze houtskoolbarbecue doet waar om gevraagd wordt: barbecueën. Dankzij de vorm van het deksel wordt de hitte gelijkmatig verdeeld voor een optimale barbecuesmaak! De barbecue deksel en ketel is gemaakt van geëmailleerd porselein.


Dankzij de weerbestendige wielen verplaats je de barbecue gemakkelijk en veilig. Dit kan met behulp van de uitneembare asschaal. Help anderen en geef jouw mening over dit product. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Weber. Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Download hier gratis uw Weber compact 47cm handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Weber compact 47 cm

Bescherm uw barbecue met deze duurzame, loszittende polyester hoes. Met klittenband zet u het driehoekige snoer onderaan de barbecue vast om te zorgen dat de hoes op zijn plaats blijft zitten. Geschikt voor houtskoolbarbecues van cm. Een houtskoolbarbecue die doet waar om gevraagd wordt: barbecueën.


Het prijsbewuste, toegankelijke model van het gerenommeerde merk Weber overtuigt met alle kwaliteits-. Pak de burgers en hotdogs en ga ervoor. Het zal niet lang duren voordat u meer wilt. Het bovenrooster is verchroomd en daarom ook snel schoon te krijgen.


Weber compact 47 cm

Het as is gemakkelijk te verwijderen door de uitneembare asschaal. Compact serie KRIJG DE SMAAK VAN WEBER TE PAKKEN. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Zorg voor een duidelijke en uitgebreide omschrijving van het probleem en je vraag.


Gril od firmy Weber s dlouholetou tradicí nabízí maximální bezpečnost a pohodlnou obsluhu a je vhodný pro profesionály i začátečníky. Vervangingsrooster voor Weber barbecues met een diameter van cm. Een verbeterd ventilatierooster voor eenvoudige temperatuurregeling, brikettenmaatbeker, asschaal, dekselgreep met hitteschild en scheurvaste en weerbestendige wielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts