donderdag 11 januari 2018

Laurier genolia

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. Zuivere en Gezonde Natuurproducten bestellen! Laurier van alle merken op beslist. Hij kan in de zon of halfschaduw staan en is goed bestand tegen kou en sneeuw.


Laurier genolia

Hierdoor blijft de haagplant van nature smal en is dan ook zeer geschikt voor het creëren van een smalle laurier haag. Omdat de laurier Genolia erg hard groeit heeft u snel een hoge en mooi dichtgegroeide haag in uw tuin staan die veel privacy en beschutting biedt. Wij adviseren deze laurier Genolia vaak aan onze klanten vanwege alle goede eigenschappen van deze plant. De donkergroene bladeren van deze laurierkers hebben een mooie glans. Daarnaast is deze laurier ook winterhar wat deze struik uitstekend geschikt maakt voor het creeren van een (zicht)dichte haag.


De bladeren zijn donkergroen van kleur en rond de centimeter lang. De laurier zelf kan een een hoogte bereiken van 3. Het is een groenblijvend soort en heeft smal en glanzend blad dat het hele jaar door groen blijft. In het voorjaar krijgt de haag witte bloemen. De groei is smal opgaand en de planten zijn goed winterhard. Deze haag is dan zichtdicht.


Laurier genolia

De Genolia is een van de favoriete haagplanten van ons. Het snoeien moet bij voorkeur in de lente of herfst gebeuren. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.


De haag kan een hoogte bereiken van ongeveer 3cm. Prunus laurocerasus ‘ Genolia ’ is een struik die zeer geschikt is voor het creëren van mooie smalle hagen. Veel andere soorten prunus worden door de loop der jaren breed. Bij de genolia valt dat erg mee deze groeit uit zich zelf al smal. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Laurier genolia

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Bestel hem bij Kwekerij Klein voor de meest voordelige prijs. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Kijk snel op onze site voor meer info.


Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis afhaalpunten. Welkom op de site van Boomkwekerij H. Op onze site vindt u informatie over ons bedrijf en de verschillende producten die wij leveren. Bloeit in het voorjaar met kleine witte bloemtrosjes gevolgd door niet eetbare vruchtjes.


Laurier genolia

Rechtstreeks van de kwekerij dus scherp geprijsd. U kunt deze populaire plant laten bezorgen. De naam “ laurier ” wordt door botanici niet graag gebruikt, omdat hiermee een ander plantje wordt bedoel dat we wel kennen als keukenkruid: de laurus nobilis.


Prunus Otto Luyken heeft een eind hoogte van tot 1. Kijk hier ook voor grote maten en de andere laurier plant kopen. Meerprijs draadkluiten € per kluit, voor stieken van de kluit € per kluit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts