woensdag 1 april 2020

Zwembad de lubert

Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99.


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Haal vandaag nog een zwembaden in huis. Welkom bij de Gemeente Berg en Dal. Deze website maakt gebruik van cookies.


Wanneer u cookies wilt accepteren zet dan het vinkje hieronder aan en klik op opslaan. Onder toeziend oog van ons professionele team kunt u bij ons vrij zwemmen, diverse lessen volgen of zelf. Hartstikke leuk zwembad , vooral de. Er wordt wekelijks bijgehouden welke vaardigheden uw kind al beheerd en op welke nog meer geoefend kan worden.


Tevens kunt u ook zien wat de vaardigheden zijn voor als u zelf wilt gaan oefenen. Om in te loggen heeft u een account nodig. Sinds vrijdag maart heeft zwembad de Lubert in Groesbeek nieuwe openingstijden voor de vrijdagavond. Het zwembad is voortaan geopend tot 19. Wel is er nog steeds iedere laatste vrijdag van de maand discozwemmen van 18.


Of het nu gaat om zwemmen voor uw plezier of dat van uw kin of juist gericht op het verbeteren van uw conditie, bij De Lubert kan het allemaal. Ergens op een mooi plekje neerstrijken, even eruit, ver weg van het dagelijkse tumult. Een paar dagen, een lang weeken een ontspannende vakantie of zelfs een jaarplaats. Dat kan in Groesbeek op camping de Lubert.


Camping de Lubert is vanaf de openbare weg niet zichtbaar, binnen minuten lopen staat u in het centrum van Groesbeek. De camping ligt op een voormalig boerenerf. Er is geen kantine, zwembad of recreatieteam. Dit houdt in dat uw kind veilig leert zwemmen. Alle zwemlessen kunnen gevolgd worden bij de zwemschool van De Lubert en tevens kunnen hier ook de examens uitgevoerd worden.


Via het Lubbie-diploma, kan uw kind zo naar het A-, B- en zelfs C-diploma toe zwemmen. Zwemles A, B, C Zwemles A, B, C. Leren zwemmen is in ons waterrijke land niet alleen heel leuk maar ook heel erg belangrijk. Afmelden voor een zwemles?


Wilt u uw kind of uzelf afmelden voor een zwemles in verband met ziekte, omstandigheden, etc. Naar details pagina Toon op kaart. Cranenburgsestraat bushalte. Overdekt zwembad De Lubert beschikt over baden namelijk een baby-, peuter- en kleuterbad (31graden), een instructiebad (graden) en een wedstrijdbad (graden). De mooie serre aanbouw is afkomstig van Rutolux.


Zwembad De Lubert sportaccommodatie. Twee keer in de week kun je een duik nemen in zwembad De Lubert in Groesbeek. Bekijk de Nieuwsflits, want het Multimediateam haalde alle informatie voor je boven water!


Er zijn speciale uren voor mensen met een beperking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts