woensdag 22 april 2020

Vuurtafel met ingebouwde gasfles

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze week extra scherp geprijsd. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Met vuurtafels tegen lage prijzen.


Bestel hier terrasverwarming online.

Lang genieten met een vuurtafel op het terras. Ze hebben een ingebouwde gashaard die aangesloten kan worden op een gasfles van kilo die mooi in de tafel verborgen kan worden. De gasfles staat wel vlakbij de brander, maar de brander is goed geisoleerd dus de gasfles wordt daardoor niet heet.


Het vervangen van uw gasfles kan veilig en snel door gebruik te maken van een steeksleutel. Controleer altijd of de gaskraan dicht is voordat u de gasfles loskoppelt. Wij leveren met onze tafels alleen goedgekeurde gasslangen mee.


U kunt zelfs grillen op onze vuurtafel , dit maakt het nog weer extra gezellig! Happy Cocooning is de fabrikant van de vuurtafels , door de vele jaren ervaring met deze producten hebben zij dit zo doordacht, dat de Happy Cocoon tables zeer gebruiksvriendelijk werken. Easyfires aluminium vuurtafels.

Bent u op zoek naar een 1 veilige KIWA gecertificeerde aluminium vuurtafel ? Een ideale sfeermaker die ook nog eens veel warmte geeft. Zo wordt uw tuin pas echt uniek. In elke vuurtafel is ruimte gemaakt voor een gasfles , zodat deze altijd netjes opgeborgen kan worden. Mocht uw kleur of maat er niet bij staan?


Neem gerust contact met ons op. De BeneGas Light is de ideale gasfles voor een aangenaam en actief buitenleven. De fles is veilig, licht, handzaam en heeft een modern design. Een fles BeneGas Light is kilo’s lichter dan een stalen gasfles en voorzien van grote handgrepen.


U kunt de gasfles van Benegas daarom gemakkelijk optillen en dragen. Het voordeel van een vuurtafel op gas is dat je geen last hebt van rook of vonken. Een goedkope gas vuurtafel van Tuinmeubelland is ideaal voor een gezellig avondje met vrienden of familie! Bekijk het volledige assortiment aan gas vuurtafels op de website van Tuinmeubelland of kom langs in een van de drie mega stores in Dronten, Veghel of Zaandam. Kies uit 2producten vanaf € 199.


Aluminium is duurzaam materiaal en gaat dus lang mee. De vuurtafels kunnen in verschillende RAL kleuren geleverd worden. De meest gebruikte vuurtafels zijn vuurtafels op gas.


Hierbij wordt een gasfles aangesloten op de brander.

Vuurtafel Met Ingebouwde Gasfles. Het mooiste is om een vuurtafel uit te zoeken waarbij de gasfles zich onder de tafel en dus uit het zicht bevindt. Voor het grootste gemak kies je voor een vuurtafel met een bedieningspaneel voor het ontsteken en regelen van het vuur. COSI FIRES COSIGLOBE VUURTAFEL (ZWART) De Cosiglobe is een ronde salontafel met comfortabele gashaard. Wij kunnen aluminium vuurtafels in iedere afmeting leveren.


Gebaseerd op de huidige interieurtrends is het met deze stijlvolle vuurtafel mogelijk om ook op uw terras te varieëren met verschillende tafeltjes. Combineert u de vuurtafel met de bijpassende bijzettafel, dan ontstaat een leuk en trendy. De afmeting van dit gat wordt duidelijk vermeld bij de gasbrander. De aansluiting van de gasslang komt onder de tafel dus daar kan de gasfles mooi neergezet worden.


Als u twijfelt of de brander in uw tafel ingebouwd kan worden dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts