maandag 13 april 2020

Zilvervisjes gevaarlijk

Zilvervisjes gevaarlijk

Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven.


Zilvervisjes gevaarlijk

U kunt de schade beperken door het voedsel in plastic afsluitbare bakken op te bergen. Als het zover is dan zou ik de zilvervisjes laten bestrijden. Ook kunnen de zilvervisjes wanneer deze in grote getale aanwezig zijn schadelijk zijn voor het behang, papier, boeken, kleding en synthetische materialen.


Zilvervisjes gaan dood als de luchtvochtigheid onder de procent komt. Hun eitjes komen pas uit als de luchtvochtigheid minstens een maand procent of hoger bedraagt. Toelichting - tips om zilvervisjes en papiervisjes te bestrijden. Verlaag de luchtvochtigheid en bestrijd de insecten met droogte.


De kans op overleven is erg klein wanneer zilvervisjes in een ruimte blijven waar de luchtvochtigheid onder de is. Aan hun pootjes kunnen namelijk schimmels en bacteriën kleven. Als die in of nabij je voedsel terechtkomen, dan zou je daar wel eens ziek van kunnen worden.


Gooi aangetast voedsel dan ook direct weg als daar zilvervisjes in hebben gezeten. Strooming bij de aanpak van zilvervisjes. Lukt het nog niet om de zilvervisjes tegen te gaan? Dan is het tijd voor een grondige aanpak. Ze houden namelijk van een vochtige omgeving.


In veel gevallen is het zo als u overlast heeft van zilvervisjes dat uw buren dat ook hebben. Spray zilvervisjes kankerverwekkend. Bestrijden van zilvervisjes doet men meestal met het synthetische pyrethroïde. Zijn zilvervisjes schadelijk voor katten? Katten zijn jagers en een zilvervisje dat rondkruipt is dan ook onweerstaanbaar.


Net als motten zullen katten zilvervisjes vangen en opeten. Er is niets bekend of ze schadelijk zijn voor katten. Uw kat zal u helpen bij het bestrijden maar zal een de plaag niet kunnen voorkomen. U doet het licht aan in de kamer, douche, keuken of slaapkamer ziet een paar zilvervisjes wegschieten over de vloer, plint of muur.


Geen wonder dus dat u ze zelf wilt. Maar zilvervisjes hebben een sterkere voorkeur voor vochtige ruimtes dan papiervisjes. Je vindt ze dan ook vaak in afvoerleidingen, aanrechtkastjes en badkamers. Ook onder de vloerbedekking of in een boekenkast kun je zilvervisjes aantreffen. Als de plek waar ze zich verbergen zichtbaar wordt gaan zilvervisjes snel op zoek naar een nieuwe plek om zich te verstoppen.


De kans dat ze ook bij jou in huis leven is groot, ook al heb je ze nog niet gezien. Ze worden ook wel onterecht papiervisje of ovenvisje genoemd en behoren tot de familie franjestaarten. Er bestaan zo´n 3verschillende soorten waarvan er slechts enkele in Nederland voorkomen. De naam zilvervisje heeft hij te danken aan zijn zilverachtige. Oma weet raad met haar huismiddeltjes tegen zilvervisjes.


Zilvervisjes gevaarlijk

Als jij deze huismiddeltjes toepast, heb je snel geen zilvervisjes meer. Bovendien kunnen zilvervisjes lange tijd overleven zonder voedsel. En hoewel niet schadelijk voor de mens, vormen zilvervisjes voor veel mensen toch een onaangename verschijning in huis. Zo kan het zilvervisje soms ontsnappen door zijn schubben los te laten en er snel vandoor te gaan. Hierbij wordt geen gif gebruikt en is zeer effectief.


Sprays daar in tegen zijn giftig en gevaarlijk voor de gezondheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts