donderdag 30 april 2020

Tuintafel teakhout aanbieding

Bestel eenvoudig en snel online. Specialistisch advies nodig? Bekijk ons gehele tuinaccessoires ssortiment online.


Als het tijd is weer buiten te gaan eten, dan is het heerlijk om dat aan een teak tuintafel te kunnen doen. Omdat teak een kwalitatief hoogwaardige houtsoort is, is deze tafel onmisbaar in uw collectie tuinmeubilair. Onze grote collectie teak tuintafels is duurzaam en aan onze tuintafels heb je jaren plezier van. De kwaliteit teakhout die wij gebruiken voor onze tuintafels is uitsluitend A-kwaliteit. Dit houdt in dat wij het beste deel van de boom gebruiken voor onze teak tuintafels.


Met de meeste zorg stellen wij onze collectie teak tuintafels samen. Dit doen wij samen met onze fabrikanten in Indonesië. Deze fabrikanten werken met het beste teakhout om tuinmeubelen van te maken. Dit teakhout is afkomstig van plantages.


Tuintafel teakhout aanbieding

Buiten tafel teak tuintafel teakhout teakhouten vierkant. Nu in de aanbieding van € 49voor € 3500! Deze Derby tuintafel van Taste by Seasons Outdoor heeft een verrassende stijl door de ronde vorm en de schuin afgewerkte planken van het tafelblad. Het tafelblad is volledig gemaakt van vergrijsd teakhout , waardoor het een mooie moderne stijl heeft. Het teakhout is FSC gecertificeerd zodat u een verantwoord product heeft.


Met teakhout kun je alle kanten op. Zo kun je robuust teakhout prima laten vergrijzen, maar verstandig is wel om het materiaal goed schoon te houden en te beschermen tegen weersinvloeden. Het merk Eden Outdoor heeft daar een hele goede onderhouds serie voor: een teak shampoo, een speciale reiniging, hersteller en protector. Onderhoud van teakhout tuinmeubelen.


Tuintafel teakhout aanbieding

In tegenstelling tot andere materialen, vragen houten tuinmeubelen altijd om iets meer onderhoud. Tuinmeubelen in teakhout reinig je het best met water en zachte zeep. Zijn je teakhouten tuinmeubelen echt vuil, gebruik dan onze teak reiniger. Uit ons ruime aanbod tuinmeubels vind je je favoriete tuinstoelen en tuintafels in allerlei stijlen en maten.


Puurteak betrekt het teakhout voor onze teak tuinmeubel collectie uitsluitend van plantages van het Indonesische Staatsbosbeheer. Wanneer je op zoek bent naar een tuintafel met een warme en natuurlijke uitstraling, dan is een teakhouten tuintafel een goede keus! Elke teakhouten tafel heeft zijn eigen uitstraling, omdat ieder stukje hout uniek is en zijn eigen kenmerk heeft. Tuintafel van teakhout met natuurlijke uitstraling. Qua stijl is teakhout fantastisch te combineren.


Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Ruim assortiment online bestellen! Kies uit 6producten vanaf € 250. Kenmerkend van gerecycled teakhout zijn de inzetstukken, dit in combinatie met het mooie oude hout zorgt ervoor dat elke tafel uniek is. Belangrijk bij een tuintafel is de constructie, krijgen de planken wel de ruimte om te werken.


Bent u op zoek naar een prachtige tuintafel van teakhout ? Bij NietZomaarHout hebben wij een breed assortiment in tuinmeubelen. Zo hebben wij diverse soorten tuinmeubelen. Waarom een teakhouten tuintafel ? Een teakhouten tuintafel aanschaffen is een keuze waarvan u nog jaren zult genieten omdat deze tuintafels zo enorm duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Zonder problemen kan de teakhouten tuintafel het hele jaar buiten blijven staan. Teakhout is namelijk bestand tegen insecten en neemt geen water op.


Het is Summer Sale bij Dutch Garden. Tijd om te genieten van prachtige (teakhouten) tuinmeubelen! Bekijk hier onze geselecteerde tuinmeubel aanbiedingen. Online tuintafel aanbieding. Je kunt uiteraard profiteren van een online tuintafel aanbieding , aangezien we de prijzen in de webshop direct aanpassen zodra we een bepaalde tafel in de aanbieding doen.


Kom regelmatig een kijkje nemen bij ons in de webshop, zodat je binnenkort wellicht een houten tuintafel of een aluminium tuintafel aan kunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts