vrijdag 3 april 2020

Zomerdek zwembad

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp. Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Alle afdekkingen zijn zeer sterk.


UV gestabiliseerd PE folie, solar effect zal zwembad extra verwarmen. Geschikt voor oprolsystemen. Veel verkocht is de Classic 5micron Geobubble deze afdekking heeft een hogere isolerende werking.


Daarnaast zal het zwembad ook minder chloor verbruiken, dit omdat het zonlicht er voor zorgt dat chloor afbreekt. Mocht u een zwembad afdekking op maat willen, neem dan contact met ons op. Een specialist zal u dan gepast advies geven. Het noppenfolie zwembad is altijd iets kleiner dan de diameter van het zwembad zodat het water wel blijft ademen. We noemen een zomerse afdekking voor zwembaden ook wel gewoon zomerafdekzeilen.


U dekt uw buitenzwembad daarmee af zodat stof, bladeren maar ook vogelpoep en insecten niet in uw schone zwembadwater terecht kunnen komen. Een zomerzeil op maat van uw zwembad. Wanneer u een zomerzeil voor uw zwembad gaat bestellen is het mogelijk om een keuze te maken uit twee verschillende mogelijkheden. We maken op dit vlak dan ook een onderscheid tussen een zomerzeil welke op maat wordt gemaakt en één die over standaard afmetingen beschikt.


Als je je zwembad goed schoon wilt houden is een zwembadafdekking zeker aan te raden. Naast het schoon houden van het bad heeft de afdekking ook nog andere functies. Zo houdt een afdekking de warmte ook vast.


Dit kan een hoop verwarmingskosten schelen. Naast warmte vasthouden kan bijvoorbeeld een noppenfolie ook warmte aan het water afgeven. De zwarte kleur zorgt voor extra absorptie van het de infrarood stralen van de zon wat resulteert in extra opwarming van uw zwemwater. Een goed afgedekt zwembad in de winter voorkomt dat u in het voorjaar eerst een grote schoonmaak moet houden voordat u weer lekker kunt zwemmen. Met een veiligheidsafdekking voorkomt u dat in een onbewaakt moment kinderen of (huis)dieren in het zwembad vallen.


Verkrijgbaar vanaf € 99. Zwembadafdekking bevordert veiligheid. Verkrijgbaar vanaf € 195. Alleen de beste aanbiedingen. Haal vandaag nog een zwembaden in huis.


Grote zomerafdekking zwembad Een grote zomerafdekking van Interline kan uiteraard ook gebruikt worden voor andere zwembaden. Een noppenfolie afdekking drijft namelijk op het water en heeft rondom nog ruimte zodat het water kan ademen. Als een grote noppenfolie afdekking het water helemaal zou afsluiten zou het water kunnen gaan rotten.


Er zijn verschillende soorten afdekkingen voor het zwembad beschikbaar. Ieder met eigenschappen voor de verschillende seizoenen van het jaar. Zo wordt een noppenfolie voornamelijk tijdens de zomer gebruikt. En een winterafdekking, zoals de naam al doet vermoeden, tijdens de wintermaanden. Zo kan een zomerzeil zwembad je zomaar heel wat geld besparen!


Zomerzeil zwembad op maat bestellen. Het mag dan wel mogelijk zijn om een zomerzeil zwembad te bestellen die over standaard afmetingen beschikt, in de praktijk is het veel interessanter om te kiezen voor een exemplaar die op maat wordt gemaakt. Bestel hier zwembad noppenfolie. Het noppenfolie voor uw zwembad is gemakkelijk in gebruik, want je hoeft het alleen maar uit te rollen en vast te maken aan de uiteinden. Deze kan ron vierkant, rechthoekig of ovaal.


Deze isolerende zwembad afdekking is een PE afdekking van mm met een toplaag van polyolefin welke zorgt voor een sterke toplaag wat zorgt voor een goede las verbinding, een lange. Om uw noppenzeil goed te kunnen stallen boven het zwembad , biedt een haspel uitkomst. U vindt bij ons zeilhaspels met uitschuifbare aluminium stangen, zodat deze geschikt zijn voor zwembaden van verschillende grootte. Met deze handige haspel kunt u uw noppenzeil eenvoudig over het zwembad plaatsen. Wanneer de zon schijnt geven de noppen de warmte door aan het water.


Dankzij een goed afdekzeil zal u uw zwembad dus minder moeten verwarmen. Afdekzeil zwembad op maat Onze noppenfolies kunnen volledig op maat van uw zwembad worden gemaakt. De meeste afdekzeilen zijn ook verkrijgbaar in standaardafmetingen voor ronde en rechthoekige zwembaden.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts